Maadlus

Eestile kuus tähtsat medalit toonud vägilane ei mõista, miks nähakse ühes maadluspoosis homoseksuaalset alatooni.

Heiki Nabi: minu ala igavaks nimetavad inimesed ei saa ilmselt asjast aru (24)

LISA KOMMENTAAR

Ajupestud ja mõtlemisvõimetud18. oktoober 2017, 15:05
See on ju ekrelaste kihutustöö, kus kõiges nähakse homoseksuaalsust. Kahju, et see on jõudnud juba sporti, mis on nerukoht. Nahu eilses Kuku Raadio "Fox Populi" saates, kus üks usklik naine helistas ja oli koos sõbrannaga paanikas, et õues nii pime oli. Selles süüdistati aga Riigikogu, kes eile Ekre kooseluseaduse tühistamise tagasi lükkas. Ma naersin nii, et pole enam sõnu. Uskumatu, kui palju rumalaid ja mõtlemisvõimetuid inimesi meil on. Ja osad risustavad veel raadiosaadet.
Arvo18. oktoober 2017, 11:47
Ma saan sellest veel aru aga sumo on täiesti mõttetu. Rasvunud peekonid lükkavad teist ringist välja.
div."E"maailmameister maadluses18. oktoober 2017, 10:09
Juba minu nooruses räägiti, et maadlus jääb eelmise sajandi alaks.
Nagu näha ei ole seda juhtunud ja kr.-rooma maadlus on jäänud aluspõhjaks
kõigele matil ja tatamil toimuvale.
Taas on üks tegev ja tugev eestlane rahvuskaaslaste "embuses", milles on tema "süü?".18. oktoober 2017, 11:24
Ilmselt selles, et on võitnud nö. ilmekaid auhindu maailma tipus, selles kõrguses, kus on esindatud ligi 180 riigi vägevaimad. Miks on selle spordiala nimetuseks maadlus, võiks ollagi "pusimine", kas selline vastus nn. kriitikuid (kes igavlevad ja soovitavad/nõuavad seda ka teistelt!?) rahuldaks - ei või olla kindel!? Kui ühest Nabist ei saada oma arusaamadega ja sõnadega jagu, siis tuleb MÕNITADA ka tema laste ema ning (NB!) küllap jäävad peagi ka lapsedki ette. Üks eluterve EESTI PEREKOND on MAAILMAS tegusid teinud ja saab RÄIGE sõimu osaliseks, mis see on!?
Õpetussõnad18. oktoober 2017, 09:47
Väga rumal jutt. Kulla mees, kelle jaoks sa sporti teed??? Ikka pealtvaatajate jaoks. Kui pealtvaatajad ütlevad, et see on igav, siis nii see ka on. Kui see tegevus on igav pealtvaatajate jaoks, siis see ala ka Olümpialt kaob. Aga muidugi, kui sinu jaoks on see põnev, siis jätkamine on sinu valik ja keegi ei kritiseeri sind. Kuid palun, ära tule sina ka pealtvaatajat kritiseerima oma targutamisega!!!
Ehk on 09:47 õpetussõnad rumalad, nii ongi.18. oktoober 2017, 11:53
Üks ullike juba proovis seda ala olümpialt kaotada, aga maailm hakkas vastu. Oi oli möllu, eriti aastal 2013 ka meie meedias. Nimetad ennast pealtvaatajaks, aga ei usu kuidagi, et sellisele tüübile sissepääs anti. Oled üks targutaja, sealjuures ka ullike ja see on tetud mõttes lohutav, sest mitmekesisus rahuldab.
to Õpetussõnad18. oktoober 2017, 18:48
kuule tarkpea, need pealtvaatajad on need, kellele maadlus ei meeldi, igal ala on oma inimesed, kelle meeldivad ja kellele mitte. Näiteks minu jaoks on täiesti mõttetu ala golf, aga ma ei kritiseeri seda, et võtke see maha jne
rein18. oktoober 2017, 09:40
paljud tegelevad aladega, millest teised aru ei saa. see on loomulik
lisaks18. oktoober 2017, 09:21
ei saa paljud inimesed aru, miks on käsipallis vaja väravavahti!
see18. oktoober 2017, 14:08
on abikohtunik, kes võtab väravavõrgust palle välja.
Olgem ausad.18. oktoober 2017, 08:58
Heiki saavutused on muljet avaldavad, aga see Kreeka-Rooma värk on üks igav embamine ja pusserdamine. Koolipõlves sai isegi paar aastat maadlusringis ( vabamaadlus ) käidud ja peaks mainima, et kõrvaltvaatajale on see ala tunduvalt atraktiivsem. Sorry, kui ma eksin.
Raivo18. oktoober 2017, 08:51
Heiki, sa oled tõesti ullikese naiseks võtnud.
Juhan18. oktoober 2017, 08:32
Mees ei saa ilmselt hästi aru, et töötab meelelahutusäris meelelahutajana. Elukutseliste sport ju peab raha eest pakkuma emotsiooni, mida maksja ootab. Kui seda ei suudeta - etteasted tunduvad igavad ja esinejad pealtnäha isikupäratud, siis jääb kassatulu väikeseks ja etenduste korraldajad otsivad uusi laia publikut erutavaid lahendusi.
jah18. oktoober 2017, 13:32
sinu tunded, sinu arusaamad. Mõni teine arvab jälle teisiti.
k18. oktoober 2017, 08:28
Mina saan nii aru,et kreeka-rooma maadluses peaks vastamisi kreeklane ja roomlane.aga tegelikult meenutab see trall rohkem seksuaalvähemlaste eelmängu.
heh18. oktoober 2017, 13:59
Kui tead millest räägid on asi selge :) Ise ei oska võrreldagi.
paha lugu 18. oktoober 2017, 08:24
on selles, et selliseid inimesi on absoluutne enamus. Ja kui keegi seda ala vaadata ei taha, taandub ala treeningsaalidesse, kus "asjatundjad" omavahel asja ajavad.
juta18. oktoober 2017, 07:45
Igal inimesel omad huvid ja kõik ei saa kõigile huvitav olla. Ma ei usu, et Heiki kudumist heegeldamist huvitavaks peab aga mulle meeldib.
Muna18. oktoober 2017, 07:20
Kahjuks peavad seda ala mõttetuks enamus. Tegelikult see on ju igav kotinuusutamine.
Muna le18. oktoober 2017, 07:25
Teil on õigus, saan aru vaba -klassikalisest maadlusest aga see kreeka - rooma maadlus on tõesti jama.
ainuke maadlus...18. oktoober 2017, 12:49
.. mis on huvitav ja atraktiivne ning kõigile arusaadav on sumo. Seal on kõik selge ja lihtne, kes esimesena peale jalatalla midagi maha paneb või ringist välja lendab on kaotaja. Üks kaotus ei ole määrav. Kõik muud maadluse liigid on ühed mõtetud pusimised ja aktiivsed lamamised. Tuleks olümpialt kindlalt välja visata.
Olympialt välja ja sumo asemele, kas sobiks (Herr 12:49)?19. oktoober 2017, 10:17
Ehk saabki see Sinu soovunelm aastal 2020+ teoks, kuigi kahtlen. Kord juba prooviti ja no... ei sobinud kuidagi olümpiale. Sumo võimalus on teoreetiliselt ehk see, et nad ühinevad rahvusvahelise maadlusliiduga. Itaalias (näiteks) olidki kõik maadlused ühes alaliidus, sõbralikult sumoga. Nabil on siiski õigus olla oma ja veel 35 miljoni (üle maailma) maadlussportlase arvamuse juures, ei aita siin teisitimõtlejaid keegi, teatud loomulikud spordialad on antiikse väärtusega ning lõhkumine oleks ulmeliselt kallis. Elevant muidugi möllaks ka portselanipoes ilmselt himiga. Naeratan.
18. oktoober 2017, 14:01
Enne ei maksa nii kindel olla. Kui fakte pole. Teisalt ei muuda see maadluse olemust, et ta noortele võimalik et parim spordiala võimlemise kõrval on. Kolmandaks muidugi see et pane Nabi kokku mone maailma keskmikuga ja ta vaga igav enam polegi.
Kritiseerivad nõrgukesed, targemad on millegipärast vait.18. oktoober 2017, 14:50
Maadlus jmt. spordialad on võrreldavad eelkõige kehakaalude kaupa, seda on ka korrutatud, aga "paadunud" maadluse eitajad pigem poovad ennast, aga seda näha ei soovi, sest lennukust jagub nii pealtvaatajatele, kui ka asjaosalistele küllaga. Nabi rääkis ja lasi taas ühe "imetegija" pudelist välja ning kohe hakkasid kommentaarid ajaveetjatelt lendama. Oh seda ...