Liverpooli mängijad rõõmustamas.Foto: PAUL CHILDS
Meistrite liiga
17. oktoober 2017, 23:36

VIDEO | Liverpool purustas Maribori, Madrid ja Tottenham võitjat ei selgitanud

Meistrite liiga kolmas mängudevoor oli Liverpooli poolehoidja jaoks helde, sest biitlite sünnilinna klubi purustas Sloveenias sealse Maribori suisa 7:0.  Ragnar Klavan jälgis täna taaskord varumeestepingilt, kuidas tema meeskonnakaaslased ründekolmandikul lustisid. Mänguskoor avati juba 4. minutil, kui Mo Salahi läbimurde vormistas paari meetri pealt väravaks Firmino. See oli aga alles algus. 13. mänguminutil lõi Coutinho meisterlikult Punaste teise. 19. ja 40. minutil oli täpne avaväravale eetöö teinud Salah.Teisel poolajal suutis Liverpool lüüa vaid kolm väravat. 54. minutil oli täpne taas Roberto Firmino, 86. minutil avas uue koduklubi eest oma väravatearve Alex Oxlade-Chamberlain ning 90. minutil raputas Maribori haavale soola Trent Alexander-Arnold.


Madridis pakkusid meile maiuspala Real ja Tottenham, kes esimese kodus 1:1 viigitulemuse tegid. 

Külalised Londonist asusid Santiago Bernabeul küll 28. minutil Raphael Varane omaväravast juhtima, kuid Hispaania gigant viigistas 43. minutil penaltist, kui täpne oli ei keegi muu kui Cristiano Ronaldo.

 
Manchester City suutis koduväljakul 2:1 üle olla Napoli meeskonnast. Kindlasti jääb Itaalia meeskond nukralt tagasi vaatama Dries Mertensi 38. minutil penaltile, mille Ederson tõrjuda suutis. 


Teisipäevased kohtumised:

APOEL - Dortmund 1:1
Feyenoord - Shakhtar 1:2
Manchester City - Napoli 2:1
Maribor - Liverpool 0:7
Monaco - Besiktas 1:2
RB Leipzig - Porto 3:2
Madridi Real - Tottenham 1:1
Moskva Spartak - Sevilla 5:1

Tabeliseisud: