Foto: Robin Roots
Eesti uudised
18. oktoober 2017, 08:27

Taavi Rõivas kolis koos Luisaga viimaks Nõmmele (80)

Mõned nädalad tagasi vahetas ahistamisskandaali sattunud Taavi Rõivas kodu. Kui seni elas tema pere kesklinnas nn endises Laidoneri villas, siis nüüd kolisid nad äärelinna, kirjutab Eesti Ekspress.

Mullu septembris pani Rõivas müüki viietoalise korteri Wismari tänaval, et rahastada Nõmmel asuva sünnikodu renoveerimist. Seniks, kuni Rõivase lapsepõlvekodu läbis värskenduskuuri, üüris pere majaosa Tallinna kesklinnas Tõnismäe reaalkooli taga.

Taavi Rõivas ostis korteri Kassisaba asumis Wismari tänavasse 2013. aastal. Tsaariaegses majas läbi kahe korruse ulatuva, hoolikalt renoveeritud korteri sisekujunduse tegi toona otsast lõpuni Luisa Värk. Noor pere kolis korterisse 2014. aasta kevadel enam-vähem samal ajal, kui Taavi Rõivast sai peaminister.

„Ajutiselt üürime osa Tallinna kesklinnas Õllepruuli tänaval asuvast majast, mis kuulub minu välismaale kolinud peretuttava ja endise nõuniku perele,“ sõnas Õhtulehele toona Rõivas, kelle sõnul on maja teine osa endiselt selle omanike ja lähedaste kasutuses.

Laidoneri villa. Foto: Teet Malsroos

Tegu oli korteriga nn Laidoneri villas, mis taasiseseisvumise algusaastatel oli tuntud kui Tallinna kõige nooblim bordell.

Taavi Rõiva lapsepõlvekodu, kuhu koliti, asub Nõmmel Mängu tänavas, perekond Oviiride naabermajas.

Rõivaste kodu Nõmmel. Foto: Arno Saar

Maja ehitas Taavi vanavanaisa, ühisomandis olnud maja ja sellele seatud hüpoteegi üle käis eelmise aasta alguseni sugulaste vahel kohtuvaidlus, mis lahenes Rõivaste perekonna võiduga. Praegu on maja Taavi isa nimel.