Foto: Facebook/Поліція Харківщини
Maailm
20. oktoober 2017, 12:15

Uudist oluliselt täiendatud!

FOTOD JA VIDEOD | Miljonärist ukrainlanna tegi luksusmaasturiga avarii, kuus inimest hukkus (51)

Ukrainas Harkivis põhjustas 20-aastane naine kolmapäeva õhtul väga ränga liiklusõnnetuse, milles hukkus viis ning viga sai kuus inimest.

Õnnetus juhtus, kui suurel kiirusel liikunud Lexuse linnamaastur sõitis punase tule alt läbi, rammides enda eest liikuvat Volkswagenit. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Lexus kõnniteele, kus liikus sel hetkel palju jalakäijaid, teatab Harkivi politsei sotsiaalmeedias. 

Õnnetuses kaotas elu viis jalakäijat. Kuus inimest sai vigastada, kaks neist on väga raskes seisundis haiglas ning ühe seisund on kriitiline. Hukkunute seas olid 15-aastane koolitüdruk ning 25-aastane Elena Bertšenko, 24-aastane Juri Neudatšin ja 36-aastane Oksana Nesterenko, kirjutab Daily Mail.

Väidetavalt kuulus Lexuse maastur 1997. aastal sündinud neiu rikkurist isale. Nii Lexuse kui Volkswageni juhid jäid ellu. Politsei võttis Lexuse roolis olnud noore naise vahi alla ning alustas juhtunu asjus kriminaalmenetlust. Süüdi mõistmise korral ootab neiut viie kuni kümne aasta pikkune vangistus.

Õnnetuse asjaolude täpsemal selgitamisel leiti, et huligaaniks oli 20-aastane Aljona Zaitseva, kes on kohaliku energiakompanii juhi ja multimiljonäri Vasili Zaitsevi tütar.