Katrin Karisma ja Helgi Sallo komöödialavastuses "Hollywoodi filmidiivad"
Inimesed
19. oktoober 2017, 12:59

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Katrin Karisma: rivaalitsemine pole ka meie diivadele võõras (5)

Bravuuritar palus seekord hommikusöögile särava näitleja, laulja ja endise poliitiku, kolme lapse ema ja kuuekordse vanaema Katrin Karisma, kes mängib hetkel Komöödiateatri lavastuses "Hollywoodi filmitähed" koos teise suure teatridiiva Helgi Salloga. 
Katrin Karisma ja Helgi Sallo komöödialavastuses "Hollywoodi filmidiivad"

Selle loo peategelasteks on samuti kunagised legendaarsed filmi- ja teatrikunsti diivad Bette Davis ja Joan Crawford, kes on mõlemad ka Oscari pälvinud. Alles oma karjääri lõpus mängivad nad esimest korda samas filmis ja muidugi puhkeb halastamatu konkurents. Selles sõjas on kõik vahendid lubatud. Mõlemad kiristavad hambaid, aga peidavad selle teeseldud naeratuse taha. Rafineeritud solvangud ja vaimukused lendavad mõlemas suunas ja kumbki ei kavatse alla anda.

Paratamatult tekib küsimus, kas meie eesti primadonnad on ka midagi taolist läbi elanud? Olid ju nemadki Estonia teatris nii kolleegid, kui konkurendid. 

Helgi Sallo on kinnitanud ühes oma varasemas intervjuus, et rivaalitsemine tema ja Katrini vahel on suuremas osas väljamõeldis, kui välja arvata üks ja ainus suurem intsident. See oli muusikali «Kabaree» ajal, kui oldi kindlad, et Katrin teeb esietenduse. Ja siis mõeldi viimasel minutil ringi ja esietenduse au sai endale hoopis Sallo. Viimane on ka avameelselt tunnistanut, et on seda piina aastaid oma südames kandnud, aga selle hiljem siiski Karismaga selgeks rääkinud ja vimma diivade vahel enam pole.   

Meeleolukat intervjuud Katrin Karismaga vaata juba homses Õhtulehe veebis!

Mõnus pärastlõunane amps sai tehtud Viru väravate juures asuvas The Seafood Bar`is, mis garanteerib elamuse igale mereannigurmaanile. Menüü on valikuterikas ning üllatusterohke. Iga päev lisatakse sinna midagi, mis teeb just selle päeva eriliseks. Üks reegel on aga küll – mitte kunagi ei saada kokk külastajale toitu, mida ta ise ei naudiks Foto: Jörgen Norkroos

Bravuuritar palus hiljuti oma 70 juubelit tähistanud diiva Tallinna vanalinna restorani The Seafood Bar, kus valmistati koos peakokk Dmitri Fomenkoga Katrinile kerge ja tervislik hommikuroog. 

Seafoodi mereanni salat:

Kurk  

Varsseller 

Wakame salat 

Mini spinat 

Frisee salat

Roheline uba

Krevetid

Sinimerikarbi-liha

Kalmaarid

Lumekrabi sõrg 1 tk

Rabarberi moos

Dressing: Ingver, chilli, soya, viinamarjaseemne õli.

Isuäratava roa valmistamist vaata täpsemalt videost!

Pikemat intervjuud Katrin Karismaga vaata juba homme Õhtulehe veebist!

Katrin Karisma ja Anu Saagim - "Hommikusöök staariga" Foto: Jörgen Norkroos