Giannis Antetokounmpo (paremal).Foto: Maddie Meyer
Korvpall
19. oktoober 2017, 11:36

VIDEOD | Esimene täispikk õhtu NBAs: Kreeka friigi imelised õhulennud, Bostoni teine kaotus ning järjekordne ränk vigastus

Sel nädalal alanud korvpalliliiga NBA teisel mängudeõhtul peeti 10 kohtumist. Keskes matšis läksid vastamisi idakonverentsis koduväljakueelist jahtivad Boston Celtics ja Milwaukee Bucks.

Eile napilt Cleveland Cavaliersile alla jäänud ja ilmselt terveks hooajaks Gordon Haywardi kaotanud Celtics sai tabelisse teise kaotuse, kui koduväljakul alistuti Bucksile 100:108. Milwaukee poolelt hiilgas oodatult Kreeka pooljumal Giannis Antetokounmpo, kes viskas 37 punkti ja võttis 13 lauapalli.

Eelmise hooaja parimaks uustulnukaks valitud Malcolm Brogdon lisas 19 ning Khris Middleton ja Matthew Dellavedova 15 silma. Bostoni resultatiivseim oli Jaylen Brown 18 punktiga.

Antetokounmpo võimsad õhulennud:

Indiana Pacersi ja Brooklyn Netsi matš lõppes õnnetult Netsi tagamängija Jeremy Lini jaoks, kes kukkus neljandal veerandajal nii õnnetult, et vigastas põlve ja pidi mängust lahkuma. Lin puhkes kohe nutma ja mõistis, et tegu on tõsise traumaga. Täna tehakse tema paremale põlvele põhjalikud uuringud, aga suure tõenäosusega on tegu ristatisideme rebendiga, mis lõpetaks Lini hooaja. Nets kaotas kohtumise 131:140.

Kõik tulemused:

Mängudeõhtu parimate esituste edetabel: