Juhtkiri

Juhtkiri | Korruptsioonipesad kohalikes omavalitsustes (6)

LISA KOMMENTAAR

Leo.23. oktoober 2017, 18:25
Kui vähkkasvaja asukoht on teada, peab kutsuma ,,KIRURG KAPO,, või lasta patsiendil lihtsalt surra avaliku huvi puudumise tõttu!
ns21. oktoober 2017, 07:52
Sotsiaaldemokraat Kajar Lember sai kahtlustuse altkäemaksu võtmises juba aasta tagasi eriti suures ulatuses, kuid seejärel kadus meedia vaateväljalt ja poleks ka käesolevas juhtkirjas mainitud, kui poleks väkja tulnud uued "tegijad" Tartu abilinnapeade näol.
Keskerakondlane Alar Nääme mõisteti süüdi ja oli pidevalt meedia peksupoisiks selle eest, et kasutas mõned tuhanded maksumaksja raha Lõuna- Eesti pensionäridele paari teatrikülastuse korraldamiseks.
Nääme on praegu oma karistuse kandnud ja oma tegu kahetsenud. Aga ikka tuuakse ta meedias näiteks kui korruptsiooni kehastus.
Milleks selline ebavõrdne meediakajastus?
Arutasime...20. oktoober 2017, 10:39
...kodus,kas Eestis on üldse ühtainustki ausat inimest tüüri jures?Tartus oli mõni aeg tagasi Kajar Lemberi skandaal.Mis sellest on saanud,pole enam kuuldagi.Kõik korras jälle.Ei jõua üks vaibuda,kui juba uued platsis.Nõukogude Eestis niisuguseid asju küll ei olnud.Siis pandi vargad reaalselt vangi.Nüüd antakse parem töökoht.Häbiväärne ,masendav aeg.
kõik varastavad20. oktoober 2017, 05:26
selleks võimule trügitaksegi
.......................................20. oktoober 2017, 09:31
Niikaua kui enim hääli saanud ei panda linnapeaks,niikaua kõik kestab. Riigikogu liikmed ja ministrid jäägu kohalikel valimistel kõrvale. Mõnes kohas näidati,et praegused linnapead ei sobi.Tuntud nimedele antakse hääli ja sealt tulevad võitjad. Aeg on seadust muuta.Nii käib kogu aeg edasi.Mitte midagi ei muutu ja erakonnad ainult õitsevad.