Evertoni ja Lyonid mängijad läksid käsipidi kokku. Foto: ANDREW YATES
Jalgpall
20. oktoober 2017, 16:25

VIDEO | ÕIGLANE KARISTUS! Sülelapsega kaklusesse tormanud vutifänn teenis eluaegse staadionikeelu

Eile õhtul toimus jalgpalli Euroopa liiga kohtumises inetu intsident, kui Evertoni ning Lyoni mängus puhkes kaklus, kus osalesid lisaks mängijatele ka pealtvaatajad. 

Mürgel sai alguse kui koduväljakul mänginud Evertoni kaitsja Ashley Williams tõukas vastaste väravavahti Anthony Lopesit. Selle reageerisid teised Lyoni pallurid, kes meeskonnakaaslast kaitsma tõttasid. 

Platsi serval toimunud kähmlusesse sekkusid ka üksikud pealtvaatajad, kes külalisi Prantsusmaalt löökidega kostitada soovisid. Eriti kahetsusväärseks teeb juhtunu seik, et üks rusikakangelastest oli sülelapsega isa, kes pojaga rüselusse sekkus. Juhtunut on võimalik näha siit: 

Evertoni jalgpallimeeskond otsustas vastutustundetule lapsevanemale määrata eluaegse staadionikeelu. Lisaks on kakluse uurimise alla võtnud kohalik politsei ning karistusi on ilmselt oodata veelgi. 

Hooaega nigelalt alustanud Evertoni meeskond ei saanud hõlpu ka eile, kui rüseluse järel jõuti küll 1:1 viigini, aga Lyonil suutis mängu siiski 2:1 enda kasuks keerata. Inglastel on kolme vooruga Euroopa liigas kirjas vaid üks punkt, mis annab E-gurpis viimase koha. Lyoni kontos on viis silma ja teine koht. 

Kohtumise tipphetked ja madina algus: