Spordiblogi

Ats Kuldkepp | Ott Tänak pole reetur (11)

LISA KOMMENTAAR

Oliver24. oktoober 2017, 11:10
Kui Toyota oli F1-s siis kõige suurem palganumber oli Ralf Schumacheril, kes oli vennast vähem kordi poodiumil. Toyota jaoks on kõige tähtsam pildil olek.
uskumatu23. oktoober 2017, 21:34
Kui raha eest, siis ei ole reetur? Hea loogika!
Ants23. oktoober 2017, 10:12
Seda, et ta reetur on, karjuvad needsamad ilalõuad, kes ei suuda üle saada kraavioti mölast. Normaalne inimene ei pea Otti seepärast reeturiks, et ta otsustas meeskonda vahetada.
Vandenõuteureetik23. oktoober 2017, 09:56
Väike vandenõuteooria ka siia, mõtiskluseks. Toyota ei ei sõlminud lepingut Ogieri, kui tõenäoliselt selle aasta maailmameistriga. Väga huvitav, aga. Oletame, et nad palkaksid Ogieri,.. Mees nõuaks raudselt Toyota esisõitja kohta, tema käsutuses oleks pidanud olema kõik parim, mis Toyotal on. Latvala ja teised poisid tuleksid alles Ogieri järel. Latvalal siis ilmselt MM tiitlit jahtida juba raske. Mägineni koha pealt oleks siis aga 2018 aasta MM tiitli võitmiseks nii individuaal kui ka meeskondlikus arvestuses veel üks suur mure - Tänak ja M Sport, kes ilmselgelt lööks Toyota plaanid sassi . Nüüd tegi aga Mäginen geniaalse vangerduse. Pakkus Tänakule summat, millest normaalse mõtlemisega inimene keelduda ei saa, Ott on meeskonnas kolmas sõitja (no ei usu ma iial, et ta saab soomlaste võistkonnas seal juba kanda kinnitanud soomlastest ettepoole. Lisaks meenutage, mis järjekorras kuulutas Toyota tehas 2018 aasta meeskonna kooseisu välja). Nüüd on aga Tänaku tegevus Mäginenil kontrolli all. Tänak on Tänak ja toob Toyotale vajalikud meeskonna punktid igal juhul ära. Mägise geniaalset plaani võib rikkuda vaid Ogier, kui ta saab 2018 aastaks hea meeskonna. Vaielge mu teooriale vastu, kui on häid argumente.
pole häid argumente23. oktoober 2017, 10:14
Vabalt võib nii olla. Ilmselt ongi. Kuigi pole eriti usutav, et Tänakut lausa saboteerima hakatakse. Palju sõltub Latvala kiirusest ja aasta alguse tulemustest. Kui Tänak kohe ette rebib, siis võib ka meeskonnas eelise saada. Lisaks ei maksaks ära unustada Ogieri, kes võib minna Citroeni ja jahutada kõvasti Toyota sõitjate ambitsioone. Tänaku seisukohast on ilmselt väga tähtis kaks aastat korralikku palka saada.
Vandenõuteoreetik23. oktoober 2017, 13:13
Ma usun ja arvan ka ise, et Ogier Citroenis maandub. Ikka oma maa autotootja ja neil ju ka selle naftamagnaadi rahad kasutada. Küll nad vastava summa Ogieri palkamiseks leiavad. Eks M Sport oligi talle2017 selline hädamaandumine. Aga sommidega, ma olen spordi valdkonnas nii palju nendega kokku puutunud, et kuidagi väga raske on ette kujutada sommide meeskonnas Tänakut esinumbrina. Aga vaatamata minu vandenõuteooriale, loodan ikka ise ka, et eksin.
Eks ta ikka natuke...23. oktoober 2017, 11:38
.. reetur ole, ju seal olid ka enne muud jutud ja tõotused Oti poolt, kui uuesti M-Sporti võeti. Aga noh , kes meist teistmoodi käituks, kui pakutakse maika eest ülikonna hinda. Edu Otile ja eduka M -Spordile.
Kristiina23. oktoober 2017, 00:48
Lojaalsusega pole tippspordi tõesti midagi teha ja Tänak talitas nii kuidas tulemusele parem. Elusid lõpuks on üks ja tulemus maksab. Tänulikkust on vaja aga liialdada ei tohi kui tahad läbi lüüa. Automehaaniku taustaga mees arendab Toyota korralikult välja ma usun.
...23. oktoober 2017, 08:32
Tänak sõidaks praegu eestis külarallidel, kui Wilson talle uusi võimalusi ei oleks andnud.
ähh23. oktoober 2017, 10:16
Wilson ei andnud talle midagi tasuta ega liiga palju. Ma mäletan väga hästi kui Wilson eelistas Tänakule näiteks Camilli. Jutt Wilsoni suurest heategevusest Tänaku suhtes on luul.
Kristiina23. oktoober 2017, 00:47
Lojaalsusega pole tippspordi tõesti midagi teha ja Tänak talitas nii kuidas tulemusele parem. Elusid lõpuks on üks ja tulemus maksab. Tänulikkust on vaja aga liialdada ei tohi kui tahad läbi lüüa. Automehaaniku taustaga kutt ravib Toyota beebihaigused kiiresti välja ma usun.