kui oleks olnud võimalik otsasõitu vältida, kas sa arvad, et juht ei oleks seda teinud. Hobused ilmusid ootamatult teele, nagu metsloomadki tulevad äkki kusagilt .
Võibolla oskab keegi seletada, milleks on eesti lihatööstusse ostetud sisse hobuseliha, näiteks Soomest. Kas tõesti lemmikloomade toiduks,ümbertöödelduna.
on Õhtulehele selgitanud Eesti Loomakaitse Seltsi jurist Meelika Liiv.23. oktoober 2017, 13:51
Esiteks on see ELS samasuguse staatusega kui nt juuksuritöökoda, st igasuguste sõnavõtuõigustega ja selle jurist M.L. on end näidanud kui igasuguse pädevuseta tegelane. Isegi selles juhtumis on ta väga valet infot andnud.
Juba broneeritud meie restoranile Vajalikud koostisosad: hobuseliha (kui seda ei leia, siis mõni muu hea ja rammus liha) oliiviõli mahe sinep fariinsuhkur (või vedel mesi) suur sibul sool-pipar tomatipasta Worchesteri kaste kanapuljong vahukoor Valmistamine: Hobuseliha lõikad viiludeks ja praed pannil oliiviõli sees pruuniks. Hobene ajab rasva välja, võtad viilud ära ja rasva jätad näiteks kartulite praadimiseks alles. Loputad liha ära, paned pannile tagasi. See toit vajab aega ja kannatust. Kastme tegemiseks sega kausis kokku mahedat sinepit, fariinsuhkurt (või vedelat mett), oliiviõli, suur hakitud sibul, sool-pipar, tomatipasta ja tiba Worchesteri kastet. Lisa veidi kanapuljongit ja hauta madalal temperatuuril tunnikese. Siis lisa veel veidike vahukoort, kuumuta korraks ja valmis.
see siis mürgitatud ussi poolt ja inimesele süüa ei kõlba, ka sigaret pidi tapma hobuse ja seegi ei kõlba meile, küll aga metsa rebastele jms.kits metsas kadus 5 päevaga, eks hobusega rohkem tegemist aga puhas loodus ikkagi.
KOMMENTAARID (22)