Kommentaar

Toomas Alatalu | Hispaania rääkimata lood (4)

LISA KOMMENTAAR

Telgmaa23. oktoober 2017, 19:21
Aitäh, Tom, aga mis sa arvad, kui Puigdemoni aemel oleks Arnold Rüütel? P vingerdab ja jokutab ega suuda välja ütelda, kas katalaanid hakkasid iseseisvaks või ei hakanud. R läks otse kurjuse pessa ja seisis seal vankumatult sirge seljaga kogu maailma nähes ja ei taganenud iseseisvuse nõudest millimeetritki. Mida arvad?
Toomas Alatalu23. oktoober 2017, 19:48
Aga ta ju kordabki Rüütlit, sest ütleb ühte ja sama ehk kokkulepitut. Vingerdamine on ajakirjanike ja vastasleeri luulu ning just nemad vingerdavad pidevalt ja muudavad seisukohti. Täna on mängureeglidki teised - Puigdemonti Madridi ja mujalegi ei kutsuta. Ometi ta käis jaanuaris Brüsselis, ent seda ja sealset sõnumit üritati maha vaikida nii nagu suudeti. Võib öelda ka nii - Rüütlit aitas vaba ajakirjandus, Kölniga oma olemuse paljastanud nn. salliv peavoolumeedia aga näeb Ps pigem paariat.
to 19.2124. oktoober 2017, 03:38
otsi 1987a ajaleht Rahva Hääl ja loe,kuidas arnold nõudis ,,vankumatult sirge seljaga'',et lääne kapitalistid ei sekkuks nõukogude eesti rahva sotsialistlikku ellu.
ruudi 23. oktoober 2017, 19:12
Ajaloos on Kataloonia piirkond alati olnud edumeelsem Ka põrisorjus kaotati siis kui mujal sellest unistadagi ei osatud Ülestõuse keskvõimu vastu on on olnud hulgi Kord on iseseisvus ka saavutatud kuid võimu poolt maha surutud Kahjuks on täna rahvas nii segunenud et lõplikku üksmeelt pole Hulluks teeb olukorra riigi majanduskriis EL poolt kataloonidel abi oodata pole Brüsselis käiakse kikivarvul ja kardetakse iga krõpsatust Eesti võimurite koogutamine mingi kummalise solidaarsuse nimel on muidugi jäle Kataloonlastel on õigus rahvusena enesemääramisele Millal see teoks saab kas kümne või saja aasta jooksul ei oska täna ennustada