Seisukoht

Seisukoht | Kaks kodu? Kaks häält valimistel! (4)

LISA KOMMENTAAR

eeh24. oktoober 2017, 09:45
sport on saadanast. isegi spordireporteritel on luulud...
pole mõtet igasuguseid lollusi kirjutada23. oktoober 2017, 22:18
Kui tahad Tallinnas tasuta bussiga sõita, linnalt ranitsatoetust ja sünnitoetust saada ja maamaksu mitte maksta, siis pead oma elukoha registreerima Tallinnas ja kui tahad oma "südame" järgi toetada Saaremaad või Põlvat, siis on võimalik oma tulumaks sinna suunata, "korrumpeerunud Tallinna linnavalitsus" oma tulumaksust ilma jätta ja oma arved ka ise maksta ja siis võid valida mistahes omavalitsuses. Aga kahjuks on mõte selline, et tahaks igalt poolt võtta nii palju kui vähegi võimalik ja ise mitte midagi vastu anda.
saan aru,24. oktoober 2017, 11:16
et oled tallinlane ja naudid teiste valdade poolt kinni makstud tasuta transporti, sest linnajuhid ju tunnistasid, et tasuta transport tasus juba sellega ära, kui mujal elavad inimesed registreerisid Tallinna, nende maksurahast. Kuna palgad on nii väikesed, siis need inimesed olid sunnitud linna registreeruma.
Samas artikli kirjutajale, kui on tubli inimene, siis valivad ka kohalikud nad võimule, aga palju tähtsam oleks sinu maksuraha kohaliku elu edendamiseks.
valesti saad aru27. oktoober 2017, 09:52
Keegi ei registreeri ennast sellepärast Tallinnasse, et Tallinnas on tasuta transport, vaid ikka sellpärast, et ta ise ongi Tallinnas ja kasutab seda transporti. Kui väiksemate omavalitsuste juhid ei istuks lihtsalt tagumikke laiaks ja ei mõtleks, kuidas uuesti võimule saaks ja selle asemel tegutseks hoopis selle nimel, et ettevõtjad saaksid töökohti luua, siis ei sõidaks nende elanikud Tallinnas trammiga.