Spordiblogi

Siim Kera | Stiilne nohik Flora ei rahmelda (7)

LISA KOMMENTAAR

Kermo31. oktoober 2017, 13:37
Tuletan meelde, et FC Flora kapten Brent Lepistu on läbi ja lõhki Flora kasvandik.
pm30. oktoober 2017, 15:06
Miks need Miller ja Toom läksid siis Florasse? Miks Kuusk läks Florasse? Miks Ainsalu läks Florasse? Vastus on eelnevas kommentaaris. Teistes esinelliku klubides oleks nad pingil istunud. Ma olen 100% kindel, et Lepik ei oleks teistes klubides minutitki saanud.
Nahast muna30. oktoober 2017, 16:03
Kas Miller ei saanud Tammekas mänguaega? Miks Herol Floras pingil istus? Miks Mööl pingil istus?
Miks Florasse on lihtsad vastused - kõige parem staadion, kõige parem infra ja meeskond, kõige suurem rahakott, kõige paremad taustajõud (loe EJL). Mängija seisukohast täiesti arusaadav, et valik on Flora. Liiga seisukohast ei ole see hea ja sellises ebavõrdses seisus teistele näpuga näitamine on hale. Veelkord - kui poleks välismängijaid oleks ainult Flora ning ülejäänud a la Paide tasemel. Keda selline liiga huvitaks? Isegi praegu on huvi minimaalne. Kohalikest mängijatest ei saa kunagi kümmet Flora sugust satsi kokku. Mitte kunagi!
Nahast muna30. oktoober 2017, 13:36
Ja veel.
Leegionäridele näpuga näitamisel unustatakse ära, et Zaka on siiski ka leegionär. Võtke tema osa Flora tulemustest ära ja mis järgi jääb?
Nahast muna30. oktoober 2017, 13:32
Õhtulehelt ootaks sisukamat analüüsi kui parastamist.
Kera peaks kursis olema, et kohalike mängijate koorekiht koondatakse moel või teisel Florasse. Nö. noorte arendamine on tõesti nali, sest reaalselt on Flora kasvandikud ainult Sappinen ja Saliste. Ülejäänud on kõik muudest klubidest pärit. Mida muud klubid teevad kui koorekiht on oma koha leidnud? Kui oleks ainult kohalikest liiga siis see näeks välja 1 tipp-Flora ning 9 Paide ja Tammeka tasemel satsi. Ehk siis tase oleks madal ja totaalselt igav! Mis seis oleks tabelis siis kui Miller ja Toom oleks veel Tammekas, Tamm Viljandis jne. jne.?
See ei saa miskipärast üldse tähelepanu, et Flora ühte olulisemat mängu tuleb TERVELT 500 inimest vaatama? Tippklubi?
Nahata muna30. oktoober 2017, 14:39
Miks nad Levadiast ja Kaljus minema lähevad? Sest seal ei anta neile võimalustki. Suurte võiduskooridega ei panda lõpus noori kogemusi saama! Flora paneb. Miks on talvel Flora katsetele tung? Flora ei sunni kedagi sinna ritta minema. Noored aduvad, et Floras on neil võimalused, mida koduklubid ei paku. Või teeksite noored sunnismaisteks?
aitab retoorilistest küsimustest30. oktoober 2017, 19:13
aga miks siis tulevad? noored on sunnismaised nii või teisiti omakasvandike reegli tõttu