Talisport

Team Haanja selgitab!

Miks käivad suusatajad kõrgmäestikus treenimas? (6)

LISA KOMMENTAAR

Cac3. november 2017, 12:02
Nii Eesti spordis tervikuna, kui ka suusatamises on olnu aegu, kus on tunduvalt suuremaid rahasid ettevalmituseks kulutatud, kui praegu ehk väike hariv moment spordikaugetele ohmudele.
Vaštaara1. november 2017, 10:34
Miks, miks? Jäljendavad maailma tippe ning siis arvavad, et ka nemad on maailma tipus. Hõre õhk tekitab ajus kõiksugu huvitavaid nägemusi ning see mõjub sportlastele erinevalt. Näiteks Saarepuu tundis pärast mäestikulaagrit vastupandamatut soovi sokke sööma hakata. Viie aasta jagu Kuuse Lempsi sõnul universaalina maailma tippu rühkiv Ränkel otsustas, et mästikulaagrist peab kodumaale jõudma tema üüratult suur televiisor, mitte koondisekaaslaste suusavarustus. Oot, ma vaatan mida ütleb pendel. Muidugi. Nuudel kalibreerib kõrgmäestikus Tooliku juhendamisel oma sisevõnkeid.
Mihkel Espoost1. november 2017, 06:55
Maali,mine oma yllitisega metsa,kui sport ei huvita,meid huvitab.
maali31. oktoober 2017, 17:16
miks peaksime teadma, kuidas üks seltskond elukutselisi meelelahutajaid (profisport on eelkõige meelelahutusäri) end ette valmistab ? ei ole juhtunud lugema kirjutisi, sellest kuidas RAM liikmed laulusõnu pähe õpivad. Selleks ajaks kui vaja esineda on laulusõnad peas ja kuulajad saavad piletiraha eest oma emotsioonid kätte.
vedelnuudel31. oktoober 2017, 16:34
Kui rulli on käin kus tahan,olen alles noor ja tahan laduda tugeva põhja mitmeks järgmiseks hooajaks!
Libe Suusk 31. oktoober 2017, 15:25
Ikkagi jääb arusaamtuks ,miks käib Team Haanja seal treenimas...Olete Nuustakul või Alpides , vahet ju pole. Sellist raha raiskamist pole Eesti spordis varem olnud