Cristiano Ronaldo. Foto: EDDIE KEOGH
Jalgpall
2. november 2017, 16:24

Cristiano Ronaldo ajakirjanikele: guugeldades leiate kõik minu väravad (1)

Hiljuti FIFA auhinnagalalt parima palluri trofee koju viinud Cristiano Ronaldo meenutas kõikidele kriitikutele, kus nad tema oskustega tutvust saavad teha. 

Ronaldo lõi küll eile Meistrite liiga mängus Tottenhami vastu värava, kuid portugallase panusest jäi väheks, sest Londoni klubi noppis Wembley'l siiski 3:1 võidu. Sealjuures oli Meistrite liiga raames tegemist alles kuuenda korraga, kui vutistaar pärast värava virutamist platsilt kaotajana on lahkunud. 

Tänavusel hooajal on mehel ette näidata küll 8 väravat 12 mänguga, kuid Hispaania kõrgliigas, kus Madridi Real jääb liidrist Barcelonast maha juba kaheksa punktiga, on mees võrku sahistanud vaid korra. 

Pärast eilset mängu heitsid ajakirjanikud kehva realiseerimist pallurile ka ette, kuid Ronaldo võttis süüdistusi külma kõhuga.

"Ma olen rahulik. Tänapäeval ei huvita teid enam hea mäng, teile lähevad korda vaid väravad, väravad, väravad," lausus portugallane meediale. "Ma ei hakka teile oma statistikat ette lugema. Kui guugeldate "Cristiano Ronaldo väravad", leiate nad kõik üles. Ma ei muretse selle pärast."