Peruu kapten Alberto Rodriguez Uus-Meremaa vastu meeskonda väljakule juhtimas. Foto: MARTY MELVILLE
Jalgpall
11. november 2017, 12:22

VIDEO | Hondurase ja Uus-Meremaa MM-unistus elab täiel rinnal edasi

Tuleva aasta jalgpalli MM-i kaks piletit selgitatakse ka konföderatsioonidevaheliste play-off mängude kaudu. Eile pandigi pall mängu nii Hondurase ja Austraalia kui ka Uus-Meremaa ja Peruu omavahelistes kohtumistes.Kesk- ja Põhja-Ameerika tsoonis neljanda koha teeninud Honduras võõrustas Estadio Olímpico Metropolitano nime kandval staadionil Aasia tsoonis läbi sealse play-off'i viiendaks tulnud Austraaliat. Külla sõitnud Rohelise Mandri pallurid olid küll kohtumises aktiivsemaks pooleks, kuid sitkete honduraslaste väravalukku neil lahti muukida ei õnnestunud. Kohtumise 21. minutil oli austraallastel väga suur penaltisoov, kui Hondurase väravavaht Donis Escober lendas sisse nende keskkaitsjale Bailey Wrightile, kuid abikohtunikuga nõu pidanud arbiter 11meetri karistuslööki siiski ei määranud. 0:0 viigiga mäng lõppeski. Paari teine vaatus peetakse tuleval kolmapäeval. Tipphetked:


Lõuna-Ameerika valiktsooni viiendana lõpetanud Peruu sõitis aga play-off'i avamänguks teisele poole maakera, et Wellingtonis mängida Okeaania tsooni võitnud Uus-Meremaaga.

Külalised jõudsid väravani kõige lähemale kohtumise seitsmendal minutil, kui kastis toimunud segaduse tulemusena nahkkera tühja värava poole veerema pääses. Kodumeeskonna fännide õnneks suutis nende puurilukk Stefan Marinovic palli meeleheitliku hüppega väravajoonelt ikkagi ära klaarida.

0:0 tulemusega kohtumine lõppeski. Paari teine mäng peetakse tuleval neljapäeval. 

Tipphetked: