Ott Tänak.Foto: Alar Truu
Spordivaria
13. november 2017, 00:10

Pluss, miinus, ennustus | Edukad epeenaised, s**a esituse pakkunud jalgpallikoondis ja Tänaku võitlus Neuville'iga (1)

Õhtulehe sporditoimetus vaatab tagasi möödunud nädala sündmustele ja teeb kiire ettevaate ka tulevikku. Selline on meie 13. novembri valik.

Möödunud nädala pluss

Tublid epeenaised. Kvartett Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Nelli Differt jõudsid Hiinas Suzhous veheldud MK-etapil poolfinaali, kus kaotati 32:36 Lõuna-Koreale. Heitluses kolmanda koha eest tehti aga tuul alla Venemaale.

Julia Beljajeva. Foto: Stanislav Moshkov

Möödunud nädala miinus

Jalgpallikoondise ülimalt mannetu esitus Helsingis. Eesti kaotas neljapäeva õhtul Soomele 0:3 ning kuigi Mattias Käidi hea partii pakkus hingele lohutust, olid põhjanaabrid meist üle igas mänguelemendis. Õnneks ei peitnud Eesti peatreener Martin Reim pead liiva alla ega hakanud vabandusi otsima: ta tunnistas, et esitus oli s*tt.

Alanud nädala ennustus

10% on tõenäosus, et Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetavad autoralli MM-sarja hooaja kokkuvõttes teisena. Tuleval neljapäeval algaval Austraalia rallil peavad eestlased „hõbemedalitele“ tõusmiseks enda kasuks pöörama 14-punktilise kaotusseisu Hyundai esipiloot Thierry Neuville'ile, kuid ajalooliselt pole Tänakul Austraalias kuigi hästi läinud.

Ott Tänak. Foto: Alar Truu