Siim-Sander Vene saab taas lootusrikkamalt tulevikku vaadata.
Korvpall
13. november 2017, 12:36

PARANEB: Siim-Sander Vene harjutas taas korvpalliväljakul ning leping Reggio Emiliaga kestab edasi (3)

Tänavuseks hooajaks Eesti korvpalluritest tugevaima välisklubi, Itaalia meistriliigas mängiva Reggio Emiliaga lepingu sõlminud Siim-Sander Vene jalaravi kulgeb edukalt ning täna harjutas mees üle pika aja taas korvpalliväljakul.

Septembri esimesel poolel kontrollmängudes kaasa löönud Vene jalga tabas väsimusmurd ning mõni nädal hiljem pakkusid Itaalia arstid, et mees peab väljakult eemale jääma kolmeks kuuks. Peagi naasis Vene Eestisse end ravima, klubi aga püüdis temaga lepingut lõpetada.

Vene püsib endiselt Reggio Emilia hingekirjas ning jutud sooviga leping lõpetada on tema sõnul jäänud minevikku. Mis juhtub siis, kui jalg korda saab? "Pean klubi oma paranemisprotsessiga kursis hoidma, aga mis pärast saab, ma ei tea. Praegu ei saa ka konkreetselt öelda, millal võin uuesti täie koormusega harjutama hakata," ütles Vene Õhtulehele.

"Hüppeid teha ega täishooga joosta ma ei tohi. Kergelt joosta võin küll, jalg valu ei tee. Tegin täna korvpalliväljakul esimese kerge trenni - põrgatusharjutusi ja muud."

Reggio Emilia alustas Itaalia liigat kuue kaotusega, musta huumorit kasutades on laatsareti suurus muljetavaldav - sinna ei kuulu sugugi ainult Vene. Üleeile saadi kohtumises Pistoiaga aga esimene võit, ja veel milline - 90:42! EuroCupil on Reggio Emilial viiest mängust kaks võitu.