Ragnar Klavan (punases) mängus Maribori vastu.Foto: Rui Vieira
Jalgpall
13. november 2017, 20:02

Kas Klavan jätkab Liverpooli algkoosseisus?

Liverpooli jalgpallimeeskond peab laupäeval järjekordse matši, kui Inglismaa kõrgliigas võõrustatakse Southamptonit. Taas kerkib esile küsimus, kes peaks mängima Liverpooli keskkaitses.

Portaal This is Anfield võttis teema tõsisemalt luubi alla. Pikema arutluseta ollakse üsna kindlad, et ühe keskkaitsjana peab praeguse seisuga väljakule jooksma Joel Matip. Küll aga jätkub arutelu teemal, kas Kameruni koondislase kõrval peaks alustama horvaat Dejan Lovren või Eesti koondise kapten Ragnar Klavan.

Viimases kolmes mängus moodustasid Lovreni vigastuse tõttu kaitsepaari Matip ja Klavan. Klubi teenis kolm kindlat võitu ja oma väravast võeti välja vaid üks pall.

Ragnar Klavan. Foto: PHIL NOBLE

Nüüd on horvaat aga vigastusest paranenud ja rahvuskoondise eest sai ta äsja kirja kaks täismängu Kreeka vastu. Klavan samal ajal Eesti koondisega ei liitunud ja eelmise nädala andis peatreener Jürgen Klopp talle vabaks.

Kas nüüd peaks eelistama tervenenud Lovrenit või puhanud Klavanit? This is Anfield arvab, et esialgu peaks jätkama paariga Matip-Klavan.

„Paberil on Lovren parem keskkaitsja kui Klavan, kuid jalgpalli ei mängita paberil ja arvestama peab iga mängija meeskonnale pakutav panusega. Matipil on Klavani kõrval mugavam mängida. Ta teeb vähem vigu ja Liverpool on selle paariga viimastel nädalatel oma vormi säilitanud,“ kirjutab portaal.

Matšides Kreeka vastu kindlustasid Dejan Lovren ja Horvaatia pääsu MMile. Foto: COSTAS BALTAS

Klavanil on tänavu kirjas viis täismängu Inglismaa kõrgliigas, korra sai ta 90 minutit kirja ka Meistrite liigas ja Inglismaa liigakarikasarjas.