Rodrigo ja Andrei Lunevi kokkupõrge. Foto: MAXIM SHEMETOV
Jalgpall
15. november 2017, 11:32

VIDEO | Venemaa jalgpallikoondise väravavaht sai sõprusmängus ränga hoobi jalaga pähe ja toimetati haiglasse (1)

Eile õhtul pidasid Peterburis põneva vutimatši Venemaa ja Hispaania rahvuskoondised, kui kohtumise lõpuks säras tablool 3:3. 

Ilusat lahingut jääb varjutama aga vahetult enne kohtumise lõppu juhtunud õnnetu intsident. Nimelt oli Hispaania koondislane Rodrigo vastaste väravat ründamas, kui ta põrkas kokku Venemaa väravavahi Andrei Luneviga.

Puurilukk sai jalaga, täpsemalt põlvega, tugeva löögi vastu pead. Maha lebama jäänud Lunevi juurde saabusid kohe meeskonna arstid ning pallur toimetati edasi haiglasse, kus talle uuringuid tehakse. Midagi eluohtlikku õnneks olla ei tohiks. 

Kusjuures oli venelastel selleks hetkeks juba kõik vahetused tehtud. Seega pidi kohtumise lõpus postide vahel seisma poolkaitsja Denis Glushakov.

Venelased jäid küll kohtumises esimese 35 minutiga Hispaania kaitsjate Jordi Alba ja Sergo Ramose tabamustest 0:2 taha, kuid ei andnud alla. Teise kolmveerandtunni alguseks olid tablool juba viiginumbrid, kui täpsed olid Fjodor Smolov ja Aleksei Mirantšuk.

Külalised läksid veel kohtumist juhtima, kui juba teistkordselt oli penaltipunktilt täpne Sergio Ramos. Lõppseisu 3:3 vormistas Smolovi teine värav. 

Põnevaid lahinguid peeti aga eile veel. Messita mänginud Argentiina jäi 2:0 eduseisust 2:4 alla Nigeeriale. Kaks jalgpalli suurt Saksamaa ja Prantsusmaa leppisid 3:3 viigiga. Inglismaa ja Brasiilia vastasseisus jäid väravad nägemata. 

Kõikide eilsete sõprusmängude tulemused: