Retrobest 2017Foto: Monster Music
Saund
17. november 2017, 11:58

RETROBESTI STAARIPARAAD: Alphaville tuleb taas Eestisse - seekord Otepääle! (2)

Järgmise suve suurim stiili- ja ajastufestival Retrobest toimub Pühajärve ääres 29. ja 30. juunil. Festivali teemaks on sel korral “Suvepuhkus”, tuues endaga kaasa palju üllatusi, lõunamaised rütme, stiilseid külalisi ja järgmise suve parima nädalavahetuse.

Festivali peaesinejateks on ajatud hitimeistrid Alphaville, CC Catch, Baccara, The Gibson Brothers ja klubimuusikalegend Chicane.

Alphaville annab Pühajärvel võimsa parimate hittide kontserdi. Ettekandele tulevad unustamatud lood “Big in Japan”, “Sounds Like a Melody” ja “Forever Young”. Modern Talkingu looja Dieter Bohleni poolt avastatud hollandlanna C. C. Catch tutvub esmakordselt Lõuna-Eesti võludega ning esitab oma varasalvest aegumatuid hitte nagu “Strangers by Night”, “I Can Lose My Heart Tonight” ja “Nothing But a Heartache”.

Järgmise aasta Retrobestile toob lõunamaised rütmid kaasa 1970. loodud trio The Gibson Brothers. Vendade loomingusse kuuluvad “Cuba”, “Ooh, What a Life” ja “Que Sera Mi Vida”. Retrobesti külastab ka aastal 1977 maailma muusikat lauludega “Yes Sir, I Can Boogie” ja “Sorry, I'm a Lady” muutnud duo Baccara, eesotsas bändi asutaja Mayte Mateos.

Stiilipeo piire tuleb murdma Saksamaalt saabuv E-Rotic, kelle laulusõnad toovad konservatiivsematel ajasturänduritel puna põskedele. 2000ndate klubimuusikasõpru rõõmusab Inglismaalt pärit superstaar-DJ Chicane. Hitid “Saltwater“,  “Stoned in Love“ koostöös Tom Jonesiga ja Bryan Adamsi vokaaliga rikastatud “Don’t Give Up“.

Eesti artistidest on Retrobestil rivis armastatud Singer Vinger, The Tuberkuloited, Kuldne Trio, Black Velvet, Mr Happyman. Suurt juubelit peab järgmisel Retrobestil ka ansambel Karavan, kes tähistab oma 35. lava-aastat.

Retrobest “Suvepuhkus” toimub 29 ja 30 juuni Otepääl looduskauni Pühajärve ääres. See on planeet Eesti parim stiilipidu - seega hakkake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.