Suhted

NAISED PIHIVAD: meeste levinud käitumisviisid, mis ajavad judinad peale (21)

LISA KOMMENTAAR

Orochimaru19. november 2017, 14:11
Naine peab aktsepteerima, kui mees tõmbab kõrvalt ja süüdistama iseend, mitte litsmeest. Naine peab välja nägema nagu roosa nukk, jumal hoidku musta ja muude tumedate värvide eest. "ei" pole sobilik ühelegi ossile öelda hoolimata sellest, et ta ei meeldi naisele.
mees18. november 2017, 18:57
õl toodab päevast päeva meeste vastaseid artikleid , tundub et eestisse oleks kiiremas korras islamit vaja, et naised maa peale tagasi tuua.
jõhker jama18. november 2017, 00:58
Eesti teenindajad teevad enamvähem kõik selleks, et nendega oleks võimalikult ebamugav suhelda. Rääkida siinkohal lisaks külge löömisest on pehmelt öeldes jabur. Noo ikka päris haige kohe. Parem kui kunagi rohkem ei kohtu.
Notsu 17. november 2017, 22:49
Aga kui on 1cm pikkune pallike kas ta on kõver või ümar.
No vott17. november 2017, 22:19
ja pärast räägivad, mehed hakkavad homodeks, naisi ju ei saagi nii!
Karm, aga tõsi... roosat maailma pole kunagi olemas olnud. Me oleme loomaliigi osa. 17. november 2017, 19:06
Naised arvavad, et inimesed ei ole primaadid. Inimeste ja ahvide vahel ei ole mitte mingisugust vahet looduse seisukohast. Sellest tuleb aru saada. Naised arvavad, et nemad teevad kõike hästi ja see peab meestele meeldima.
Naised, mõelge(kui oskate mõelda) välja kuidas meeldida seksuaalselt ainult nendele meestele keda tahate. Ühtegi seksuaalse alatooniga flirti mitte kellegile teisele ja saabub rahu. Rohkem mitte keegi midagi ei palu.
Kui bussipeatuses17. november 2017, 17:56
seisab kaks inimest ja keegi seisab sinule liiga lāhedal, siis ūks vōimalus on see .et sind ei ole tema jaoks lihtsalt olema.
17. november 2017, 18:49
nii ongi ju, aga mehed sellest aru ei saa.
17. november 2017, 20:41
seepärast vanapiiga oledki veel.
17. november 2017, 20:52
ei ole vanapiiga, kuigi nende elu muretu, mis seal salata. Vanapiigad näevad nooremad välja ka...aga, mis sest enam, on nagu on
Väga möku mees17. november 2017, 17:45
Ilma teieta ei jää siin maailmas miski seisma.Siis tuuakse lõunamaa naised kel pole sellised probleeme.Las teie pea valutab.Olgu see lõunamaa naine teie arvates mis iganes,on temas imepäraseid omadusi mida pole eesti naisel.
eesti mees17. november 2017, 20:57
kujutab jah ette, et koik on teda karjas tahtmas ja tasuta ymmardamas. lounamaal on asjad paigas, mees toob raha koju ja peab peret yleval, naine ymmardab. ka meeste ringiaelemisele vaadatakse viltu. eesti mees tahab tasuta ymmardamist, arved maksku naine ise, lapsed jalle naise rinda, lisaks pole meie meestel voodikultuuri, hygieen jatab sageli soovida jne, lisaks kiilakad. ei meeldi, soolake sisse:)
Roman17. november 2017, 17:27
Naised on muutumas täielikeks asotsiaalideks. "Ära räägi minuga", "ära vaata mind", "jätke mind rahule." Noh, või siis madal enesehinnang või ka depressioon.
see sellepärast,17. november 2017, 18:28
et naistel rääkimine-mõtlemine keelatud. Kõik meesteabiõpikud (neid mimetatakse küll eneseabiõpikuteks) räägivad, et murest räägi sõbrannale, mehe jaoks kasvata (või liimi) juuksi ja raseeri häbet, aga reaalse murega tüüta sõpsi, kuna mehed rabavad vaid lihtlauseid ja võõrast naist. Kõik muu on nende jaoks p.a.j.e.b.a.t, lihtsalt seninägematut liha voodisse ja taldrekule. Muu pole oluline, mees pole inimene, lihtsalt lemmikloom, kes erihoolt vajab, ning vastutada ei suuda ise enda eest.
...17. november 2017, 21:01
Miks peaks keegi lugema mingit eneseabiõpikut? Võta jalad tagumiku alt välja ja ole konkreetne! Kui sa näed, et mees on sinusse armunud, seisku ta bussipeatuses või kiibitseb sind töö juures, siis ära ole tema vastu julm, tema armastust sinu vastu ära kasutades.
Kui lubad mehel endale välja teha, ennast aidata, ta toob sulle lilli jne ja sa näed, et see pole ainult üheööseksi pärast, siis ütle talle viisakalt kohe ära juba peale paari esimest kokkusaamist/suhtlust, kui ta sulle ei meeldi. Või kui flirdid edasi ja lased ennast aidata ja toetada, siis võta seda juba kui suhte algust. Ära piina meest, väites hiljem, et sul polnud õrna aimugi, et mehel olid sinu vastu tunded. Sa arvasid, et mees tõi sulle lilli, kinkis asju ja suhtles sinuga ainult igavusest? Kõik naised tunnevad selle ära juba peale paari esimest kohtamist - kas mehel on tõelised tunded või otsib ta ainult seksi. Esimese puhul ole aus, teise puhul on igaühe enda asi, kui palju ja mille eest ta seksi pakub.
tegelt ei peagi,17. november 2017, 21:51
aga ma vastasin Romanile.
Kuid sulle vastaks, et võrgutada on iga kell kergem, kui lahti saada. Sa vist ei kujuta ette, kui hirmus on "põimuda" klammerdujaga ja, kui hirmus on temast vabanemisprotsess? See on hullult karm, kas tead? Loomulikult lähenen ma liiga lähedale sellele, keda ei näe ja, kes mind ei huvita. Aga see õnnetu arvab teisiti. Anna andeks! Kui sind vähegi lohutab, siis selle kogemata "väljakutsuja" jaoks on asi väga palju traagilisem, kuna teda ahistatakse ja tema vagadust piiratakse ja ta aru ei saa, et on kellegi ebatavalisse fantaasiasse kogemata tunginud.
Roman18. november 2017, 13:22
Ära vaheta teemat, kui vastad kommentaarile.
kriips18. november 2017, 14:15
teema on igati sama,18. november 2017, 18:19
kulla Roman. Naisi survestatakse mehele pühendumiseks, ühiskond survestab ja nõuab, aga selleks naisi ette ei valmistata, et saadu sobida ei pruugi ja sellest saadust vabaneda tuleb. Päriselt on hirmutav, kui pole võimalust ebameeldivast vabaneda.
Ma ei oska paremini väljenduda, aga ka naisele ei pruugi sobida see esimene huvitundja, vaid isegi aijutine või mitte ajutine üksindus leebem on, kui elu vale inimesega. Ma pole vist õige inimene ütlema, aga enda poolt kingitud lilli ja kingitusi pole ma nii üle hinnanud, nagu sina. Mis on lill-kingitus? Mis on teise inimese vabadus? Pole võrreldavad väärtused. Lase need lilled siis kinni maksta, kui sulle need lilled liiga kallid.
Sa oled väiklane, ROMAN! Lilled POLE vabadusest tähtsamad!
dr. 17. november 2017, 17:09