Martin ReimFoto: Stanislav Moshkov
Okeaania
19. november 2017, 07:08

ÕHTULEHT JA UNIBET OKEAANIAS | Martin Reim: saan väljakul tehtud vigadest aru, aga treener tahab oma unelmates küpsemat mängu (1)

Eesti jalgpallikoondis alistas Okeaania turnee avamängus Fidži koondise tulemusega 2:0. Meie väravad lõid Henri Anier ning Martin Miller. Pika lennureisi ning harjumatu kliima tõttu täna kõige paremat mängupilti ei näidatud. 

Koondise peatreener Martin Reim sõnas mängujärgsel pressikonverentsil, et ta mõistab mängijaid. 

"Ma tean, kui rasked võisid väljakul mingid momendid olla," ütles ta. "Eriti esimese poolaja lõpus tuli palju praaki. Kõik vastaste võimalused olid meie rumalatest pallikaotustest. Saan neist vigadest, mis väljakul tehti, aru. Loomulikult mingid hetked tahab treener oma unelmates küpsemat mängu ja kavalust palli hoidmisel. Just avapoolaja lõpus oleks targem olnud vähem liikuda ning rohkem palli liigutada.“

Järgmistes mängudes Vanuatu ja Uus-Kaledooniaga on tingimused küll enamvähem samad, kuid loodetavasti näidatakse juba paremat mängu. 

"Oleme rohkem harjunud siin olema, oleme võib-olla unegraafiku paremini paika saanud ning rohkem puhanud," sõnas ta. "Aga siinsed mängud peavadki olema sellised, et vahepeal tempokamad ja siis peab tempot alla võtma ja palli hoidma."