Sebastien Ogier (paremal) ja Ott Tänak.Foto: WILLIAM WEST
WRC
19. november 2017, 14:37

Sebastien Ogier jäi rallimaailma suurimale küsimusele vastates salapäraseks

Rallimaailma suurim küsimus on endiselt viiendat korda järjest maailmameistriks tulnud Sebastien Ogier' saatus. Sel nädalal ütles Ogier, et tal on kaks valikuvarianti: kas jätkata M-Spordi ridades või üldse rallikarussellist loobuda. Otsus pidi tema sõnul tulema õige pea, aga pärast täna lõppenud Austraalia rallit jäi ta endiselt kidakeelseks.

Ralliraadio elav legend Becs Williams küsis prantslaselt punktikatse järel, ega tegu polnud ometi tema viimase kiiruskatsega WRC-sarjas. "Oleks tore, kui saaksin sellele küsimusele vastata, aga pean kahjuks teie närvidega pisut veel mängima," vastas Ogier.

"Saan öelda ainult seda, et tegu oli mu viimase katsega sel hooajal. Aga palun ärge küsige minult rohkem, millal ma otsuse ära teen. Ma ei taha seda mängu praegu mängida, aga kõik saab varsti selgeks," lisas ta.

Abi polnud ka Ogier' kaardilugejast Julien Ingrassiast. "Sebastien ei öelnud mulle midagi. Leppisime kokku, et sellest teemast väga ei räägi ja üritame plaani ellu viia. Eks varsti, loodetavasti paari päeva pärast kuuleb," rääkis ta.