Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Alar Truu
Korvpall
19. november 2017, 16:47

POLNUD VARIANTIGI! Kalev/Cramo jäi Nižni Novgorodis rongi alla (5)

Kalev/Cramo sõitis korvpalli Ühisliiga kohtumises külla Nižni Novgorodile, kus teeniti kindel 85:103 kaotus. 

Eesti meisterklubi ei saanud oma vankrit kuidagi veerema, kui esimesed punktid teeniti alles 6 minuti ja 10 sekundilise mänguaja järel. Avaveerand suudeti siiski enam-vähem soliidselt lõpetada - 10:18. 

Uimaselt tegutsenud kalevlased aga korralikult mängu sisse ei saanudki. Kohutava kaitsemängu tulemusel lasti kodumeeskonnal teisel neljandikul visata 34 punkti ning kohtumise saatus oli otsustatud. Pikale pausile pääses Nižni Novgorod juba 20ga eduseisus. 

Teisel poolajal mängu muutust ei tulnud. Nižni viskas taas 29 silma ja kasvatas edu veelgi. Viimase veerandaja Kalev küll võitis 31:22, ent pinge oli selleks hetkeks mängust kadunud. 

Cramo parimana viskas heitlikku partiid näidanud Isaiah Briscoe 29 punkti. Ameeriklane tabasviskeid väljakult 18/9, vabaviskejoonelt 12/11 ning patustas 6 pallikaotusega. Kodumeeskonna edukaim oli Petr Gubanov 20 silmaga. 

Kalevile oli see ühe võidu kõrvale kuuendaks kaotuseks. Nizni Novgorodi saldo on 2-3, sealjuures kaotatud on ka Minski Tsmokile ja Krasnojarski Jenisseile. 

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad!