Alar Varrak hoolealustele juhtnööre jagamas. Foto: Alar Truu
Korvpall
19. november 2017, 19:01

Alar Varrak: on lubamatu, et üle viie minuti kuival olime! (1)

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas pärast kaotust Nižni Novgorodile, et täna jäädi vastasele igas elemendis alla. 

"Palju õnne vastastele võidu puhul. Nad olid mänguks väga hästi valmistunud ja teadsid meie tugevusi ja nõrkusi," ütles Varrak pärast kohtumist. "Ja loomulikult oli nende visketabavus täna suurepärane." 

Kuid vastase hea esitus ei vabanda kuidagi Kalevi kohutavat algust. "Olime viis ja pool minutit kuival. See on lubamatu," manitses Eesti meisterklubi loots."Nižni oli pärast seda väga enesekindel ja tabas põhimõtteliselt iga kaugviske. Üritasime küll taktikat muuta, ent miski ei õnnestunud. Täna oli nende päev." 

Võõrustajate peatreener Zoran Lukic oli kohtumise järel mõistagi õnnelik. "Tänane võit Kalevi üle oli väga tähtis, eriti pärast kehva partiid Minski Tsmokiga," alustas ta ning kiitis uut meest. "Kui Jake Odum oleks meiega juba suvel liitunud, siis oleks meil ilmselt nii mõnigi võit rohkem." 

Küll aga jäi Lukicit kummitama viimane veerandaeg. "Mull ei meeldinud, kuidas mängijad neljandal veerandil tegutsesid. Oleksime pidanud Kalevi 75 punkti peal hoidma, kaitses pingutama ja rünnakul keskendumise säilitama. Aga me tegime palju vigu." 

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad!