Maik-Kalev Kotsar vastaste viset takistamas. Foto: gamecocksonline
Korvpall
19. november 2017, 23:07

Teisel poolajal käigu sisse lükanud Kotsar ja South Carolina jätkasid Puerto Ricol võidulainel (1)

Maik-Kalev Kotsar ja South Carolina teenisid USA üliõpilasliigas NCAA võidulisa, kui täna alistati 79:66 Western Michigan.

Puerto Ricol tuuritav South Carolina pidas Kariibi mere saarel nelja päeva jooksul juba kolmanda mängu. 

Kohtumist alustati tagasihoidlikult, kui avapoolaeg võideti minimaalselt 35:34. Eriti hästi ei saanud end käima ka algviisikus platsile pääsenud Kotsar, kes piirdus esiti kahe punktiga. Lisaks eksis ta kolmel teele saadetud vabaviskel.

Teisel poolajal läks aga South Carolina mäng tunduvalt lõbusamaks. Vähem kui seitme minutiga kasvatati edu kahekohaliseks ning samas rütmis purjetati ka lõpuni. 

Aktiivsemalt tegutses ka Kotsar, kes teenis vastastelt vigu ning noppis mõne lauapalli. Lõppsaldoks jäi meie mehele kuus punkti, visked väljakult 7/3 ning vabavisked 3/0. Lisaks hankis ta neli lauapalli, tegi kaks vaheltlõiget ning sai kirja ühe viskeblokeeringu. 

South Carolinale oli see ühe kaotuse kõrvale neljandaks võiduks. Nüüd on tihedas graafikus väike paus, kui järgmine kohtumine peetakse 27. novembril.

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad! Proovi ja osale loosimises!