Moekino soojenduspiduFoto: Meisi Volt
Ilu ja mood
20. november 2017, 14:59

GALERII | Moekino soojenduspidu tõi kokku trenditeadliku seltskonna

Laupäeval, 18. novembril kogunesid suhtekorraldusagentuuri Polhem PR Estonia showroomi moeblogijad, sotsiaalmeedia mõjupersoonid ning trendisuunajad ja stilistid, et tähistada PÖFFi Moekino algust ning ühtlasi tutvuda River Islandi Studio kapselkollektsiooniga. Briti moebrändi River Island dünaamiline ning pimedasse aega ideaalselt sobituv kapselkollektsioon RI Studio toob moegurmaanideni läbilõike ikoonilistest 80ndatest ning femme fatale'i garderoobist. 14-st esemest koosnev värske Studio jõulukollektsioon on otsene vihje power-riietusele - fookuses on õlad ning õlakud, mida kombineeritakse flirtivate pliiatsseelikutega. Seisukohta ja maailmavaadet väljendavad siluetid on rikastatud efekti lisavate detailidega, olgu selleks siis suled, sädelevad kivikesed, värviline karusnahk või litrid.
Moekino soojenduspidu Foto: Meisi Volt

Pärast lõbusat moetundi Freixenet cava ja tippkondiitri Sandra Sentjurini maiustustega siirduti üheskoos kinno Sõprus, et nautida PÖFFi Moekino avafilmina esilinastunud humoorikat moefilmi „King Cnut“. 

Moekino soojenduspidu Foto: Meisi Volt

River Islandi Studio kollektsioon on müügil Viru Keskuses ja Ülemiste keskuses asuvates esinduskauplustes. PÖFFi Moekino programmist saab aga osa kuni 23. novembrini.