RIDGE FORRESTER: Seda sarja „Vaprad ja ilusad“ tegelast kehastas Ronn Moss 25 aasta jooksul, aastatel 1987–2012.Foto: NurPhoto / Vida Press
Inimesed
20. august 2019, 13:42

Viis aastat tagasi „Vapratest ja ilusatest“ lahkunud näitleja pühendus taas muusikale

EKSKLUSIIV! Ronn Moss: ränk autoavarii röövis minult Ridge Forresteri rolli (12)

„Olin alati tahtnud muusikaga jätkata, sest see on minu jaoks loomingulisem kui telesarjas näitlemine. Näitlemist olen alati vaadanud nagu ametit, aga muusikat kui kirge,“ räägib Ronn Moss. Viis aastat tagasi keeras ta sarjale „Vaprad ja ilusad” selja ja on nüüd taas muusika juurde jõudnud. Kui varem on Moss sarjast lahkumist põhjendanud eelkõige sooviga ellu muutust tuua, siis nüüd otsustab ta jagada sedagi, kuidas mõjus talle raske autoavarii, millesse ta 2012. aastal sattus.

„Olin alati tahtnud muusikaga jätkata, sest see on minu jaoks loomingulisem kui telesarjas näitlemine. Näitlemist olen alati vaadanud nagu ametit, aga muusikat kui kirge,“ räägib Ronn Moss. Viis aastat tagasi keeras ta sarjale „Vaprad ja ilusad“ selja ja on nüüd taas muusika juurde jõudnud. Kui varem on Moss sarjast lahkumist põhjendanud eelkõige sooviga ellu muutust tuua, siis nüüd otsustab ta jagada sedagi, kuidas mõjus talle raske autoavarii, millesse ta 2012. aastal sattus.

Ärkan veidi enne südaööd telefonihelina peale. Number on varjatud. Kõne tuleb Los Angelesest. Teretav hääl teisel pool toru paneks võpatama kõik seebikafännidest vanaemad ja koduperenaised: helistajaks on Ronn Moss.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99