Foto: Vida Press
Suhted
21. november 2017, 20:00

KOLMEKESI VOODIS: ühist elu nautiv geipaarike võttis punti naise (20)

Aastaid kooselu nautinud geipaarike leidis sobiva sõbratari, kes nende sekselu veelgi värvikamaks muutis.

38-aastane Chris ja 28-aastane Matt Brandt oli koos olnud juba 8 aastat, kui Chris kohtus kohtinguäppi abil 28-aastase Cait Earnestiga, vahendab The Sun.

2015. aastal toimunud muutus mõjutab paarikese elu siiani, sest naine jäi geipaariga ühetoalisesse korterisse elama.

Chrisi ja Caiti vahel tekkisid tunded, mistõttu tegi mees oma elukaaslasele ettepaneku, et naine võiks nendega ühineda. Matt nõustus, kuigi sinnani ei olnud tal ühegi naisega mingit kogemust. Chris oli seevastu enne Mattile pühendumist omanud partneritena naisi ja mehi.

Kolmekesi veeti järjest enam aega koos, misjärel jõuti peagi juba nii kaugele, et naine veetis vähemalt viis ööd koos meestega.

Kui ollakse koos väljas ja tuleb end tutvustada, siis ei näe Cait mingit probleemi, et tutvustab kohe oma kahte kallimat.

Kuigi nüüdseks on asjad kolmiku vahel paika loksunud, siis varasemalt oli neil probleeme armukadedusega. Cait tundis armukadedust, et pidi Chrisi jagama teise mehega. Ka Matt tundis ebakindlust oma suhtes, mis järsku muutus.

Kolmekesi on nüüd elatud ühiselt kaks aastat, mistõttu on asjad ka suhtes tõsisemaks muutunud. Nii on nad juba ka arutanud, et ka nende ebatavalisse perre võiks sündida laps. Matt usub, et iga laps oleks kolme vanema üle ainult õnnelik. Lisaks jagub juba praegu igasugustel tähtpäevadel rohkem kingitusi. Ja millisele lapsele kingitused ei meeldiks.

Video ja fotod asuvad SIIN!