Kommentaar

Ivo Rull | Poliitilise välireklaami keeld jäägu kehtima (3)

LISA KOMMENTAAR

Üks elanik Viimsist22. november 2017, 21:51
Artiklis on väike ebatäpsus: "Vaid valimisliit Kogukondade Viimsi ei teinud välireklaami, panustades valijatega otsesuhtlusele veebis ja kampaaniaüritustel ning oma seisukohtade tutvustamisele (sotsiaal)meedias."
Samas nende endi telereklaam "Su nägu kõlab tuttavalt" vaheajal ei olnud ju ometigi mingi säästureklaam ega liigitu vist sotsiaalmeedia/veebi/kampaaniaürituse/otsesuhtluse alla?
Nagu ka Viimsi Kinos tehtud reklaam ei liigitu otsesuhtluse alla.
Seega Ivo sõnastus antud artiklis vähendab tegelikkuses nende endi poolt tehtud reklaami rolli - ehk downplays prime-time reklaami.
Kohe näha, et proff sõnaväänaja.
Ivo: "Olen seda meelt, et poliitiline plakat on nagu nui, millega valijatele pähe virutatakse."
Telereklaam või hiidsuurelt naeratav poliitik kinoekraanil on täpselt samasugune "nui" nagu klassikaline väliplakat.
Norman22. november 2017, 21:03
Reklaamigu ennast kas või peldiku seinal, aga oma raha (nt erakonna liikmemaks) eest! Inimeste - erakondade teod räägivad enda eest, aga mitte rahva raha eest tänavatel plakatitega laiutamine.
hh22. november 2017, 17:16
las näitavad oma suuri totakaid näopilte. Kogu aeg.
Küsimus on, mida na lubavad ja milleks. Parem rääkigu, kui teovõimsad on kandidaadid, millistel vastutusrikastel töökohtadl nad on töötanud, mida oma tööga saavutanud ja rääkigu, mida nad teevad konkreetselt oma totakate lubaduste täitmiseks ja ka need lubadused ikka viivad Eesti elu edasi.