Foto: Kalev Lilleorg
Inimesed
22. november 2017, 17:26

GALERII JA VIDEO | Anne & Stiili ilulemmikute gala - kes on kauneim kogu maal? (2)

Ajakirja Anne & Stiil teisipäevaõhtusel galaõhtul Vabal Laval kuulutati välja Anne & Stiili aasta naine ning selgusid ka Anne & Stiili ilulemmikud 2017 ehk aasta parimad ilutooted.
Anne & Stiili ilulemmikute gala Vaba Laval 21.11.17 Foto: Viktor Burkivski

Ajakirja Anne & Stiil aasta naise tiitel kuulutati välja viiendat korda. Selle pälvis naine, kelle tänavune tegevus on olnud tulemusrikas ja inspireeriv, kes on astunud välja oma tõekspidamiste eest ning sõna otseses mõttes maailma parandanud. Varasematel aastatel on tiitli saanud keskkonnaaktivist Züleyxa Izmailova, Terve Eesti Sihtasutuse asutaja Riina Raudne, moedisainer Reet Aus ja näitleja Mari-Liis Lill.

Ajakirja Anne & Stiil aasta naise tiitli sai 2017. aasta Noor Ettevõtja Kristel Kruustük.

Kristel Kruustük on ka 2017. aasta Noor Ettevõtja, kes ehitab üleilmset tarkvaratestijate võrgustikku Testlio ja inspireerib Eesti noori suurelt mõtlema.

“Valisime Kristeli aasta naiseks, et julgustada naisi rohkem tegelema ettevõtluse ja tihti tüüpiliselt meeste erialaks peetava infotehnoloogiaga. Kristel on ere näide, et see valdkond sobib naistele suurepäraselt ja nad võivad selles väga edukad olla. Seda tõestab ka Kristelile tänavu juba antud aasta noore ettevõtja tiitel,” ütles Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus.

Anne & Stiili ilulemmikute gala Vabal Laval 21.11.17 Foto: Viktor Burkivski

Õhtu stiilseima riietuja tiitli pälvis tippjuuksur Tamara Korjagina (keskel).

Samuti selgusid ka Anne & Stiili selleaastased iluhitid. Asjatundlik kümneliikmeline žürii valis enam kui 266 tänavu turule jõudnud ja võistlustules osalenud ilutoote hulgast välja 86 parimat. 

Vaata pildigaleriid!