Eesti uudised

Järjekordne gaasivingumürgistuse saanud laps viidi haiglasse (10)

LISA KOMMENTAAR

viga on tihedates plastakendes ja ustes 22. november 2017, 21:38
Kui värsket õhku peale ei tule, siis loomulikult tekkib vingugaas. Igasuguste ohtlike olukordi
loovate seadmetega peaksid töid tegema asjatundjad. Ja muidugi võiks töötada tehniline järelvalve.
Herbert Ving22. november 2017, 11:26
nujah 22. november 2017, 11:03
ventilatsiooni puhastamine on kallis, kui tuleb korstnapühkija, siis , tahab veel, et oleks ligipääs ja vastaks nõuetele, aga ventilatsioon toob ju kõlma õhku elamisse. kogu aeg oleme ilma ventilatsioonita elanud, miks siis järsku nüüd ei kõlba, kiun. kiun
Sa pensionär oled lihtsalt loll22. november 2017, 10:07
Ega õhulõõrid ei ole tehtud selleks ,et sealt gaas peaks läbi käima,sealt käib läibi hais mida te tekitate peltikus ,köögis ja vannituas.Tubades on oma peeru väljalaskmiseks mõeldud lahti käivad aknad.Pole veel kuulnud,et gaasi soojendite gaas peab käima läbi õhulõõri ja akna.ma saan aru,et oled pensionär aga ära selle teemaga tegele,koo parem sokki.
teine pensionäär22. november 2017, 09:38
Asi on väga lihtne.
Seaduste järgi peavad ühistud kontrollima ja puhastama vähemalt kord igal aastal suitsu ja ventilatsiooni lõõrid kutselistel(vähemalt 4 kutsetaseme omaval) korstnapühkijal ja korstnapühkija peab korterites puhastama ning kontrollima korstna lõõrides tõmbe olemasolu.
Peale selle peab vaatama et oleks tagatud värske õhu juurdepääs korterisse. Tehakse remonte korterites , pannakse pakend aknad aga unustatakse või ei arvestatta sellega et iga kütteseade vajab kütmisel värsket õhku.
KORTERI ÜHISTUD mõelge ennem kuni ei ole veel laipasi, kõik toimunute mürgistuste puhul on need korteriühistuste lohakas töö.
Penskar22. november 2017, 09:04
Kas tòesti meil ei ole ametkonda kes teeks ùhistuesimeestele korralduse, et kòik gaasiga veesoojendajad ùle kontrollida?! Ootame veel laippu vòi?
Ving22. november 2017, 11:03
Ühistuesimehed ei vastuta kellegi korteri eest. Normaalses ühistus saab ühistu esimees korraldada ühiseid tegemisi, hooldust, auditit jne. Nõuda ei saa midagi.
Ohjah22. november 2017, 09:03
Keelake ommeti need iganenud poilerid ära! Muidu kästakse ja keelustatakse kõike aga sellise korduva jamaga ei suudeta midagi teha.
keelata22. november 2017, 09:59
ei ole vaja, aga paigaldus- ja ohutusreegleid peaks jälgima. Junkers teeb mul väga head koostööd vene gaasiga, aga pildilt soovitaks firmamärgi kõrvaldada pahanduste vältimiseks.
Ving22. november 2017, 11:01
Boiler ei ole süüdi. Probleem on boileri kõrval. Süüdi on umbsed aknad, tihenditega uksed, suletud ventilatsiooniavad jne.
Elus tuli vajab põlemiseks väga palju õhku. Purgis ei ole lõket võimalik teha.