Käi mööda poode,osta imeaineid mida tavaliselt ei kasuta,siis mängi nn. gurmeetoiduga-vähemalt 2 rooga tuleb uuesti tega. Garneerimiseks kutsu appi väljaõppega superkokk,sest endal puudub selline kunstimeel. Igale külalisele arvesta 5 taldrikut,igale taldrikule lusikatäis lörri... Jätke jama ja laske vanaviisi edasi-kõht täis ja perenaisel ka pühad!
Kõik muutub, iga päevaga. Ued trendid igal alal. Ja mis pärit eelmisest hooajast, see tundub täna juba tobe. Miks ometi ei muutu ja omaks ei võeta seda meie seaprae-verivorstidega ennast nuumamise jõuluaja muutust.. Jah, see on komme, aga pärit on see ju sellest ajast, kus igapäevane menüü oli lihtne ja peaosöögid paaril korral aastas - siis sai midagi erakordset. Nüüd on seapraad kättesaadav, peosöök iga päev laual. Jõululaud peaks kaasajal olema PEO-laud. Kaunistused, uhkelt kaunistatud kaetud laud , serveeritud toidud, mida nautida nagu eliitrestoranis - silmadega. Ja lauasistujad pidulikult riides. Aga see kõik vajab tööööd, ettevalmistust. Perenaiseoskusi, kokanduseoskusi. Parem ikka võtta ette rikkalikult täidetud mold rasvaste, rammusate toitudega ja teha söögiorgia.
KOMMENTAARID (5)