Neymar mängus Glasgow Celticuga.Foto: BERTRAND GUAY
Meistrite liiga
22. november 2017, 23:51

PSG staarid korraldasid väravasaju, Manchester United sai esimese kaotuse

Jalgpalli Meistrite liigas pandi punkt alagrupiturniiri eelviimasele voorule. Suurima võidu sai B-grupis mängiv Pariisi Saint-Germain, kes käis kodus koguni 7:1 üle Glasgow Celticust.

PSG jäi küll kolmandal minutil Moussa Dembele väravatest 0:1 taha, aga Neymari 9. ja 22. minuti tabamused viisid Prantsusmaa esiklubi kiirelt 2:1 ette. Hiljem tegi kahel korral skoori Edinson Cavani ja korra Kylian Mbappe, Marco Verratti ja Dani Alves.

Teises B-grupi matšis alistas Müncheni Bayern võõrsil Brüsseli Anderlechti 2:1. Robert Lewandowski viis Bayerni küll 51. minutil juhtima, aga tosin minutit hiljem oli Soufiane Hannil vastus olemas. Corentin Tolisso 77. minuti tabamus tõi Bayernile siiski kolm võidupunkti.

B-grupi seis: PSG 15, Bayern 12 (mõlemal edasipääs tagatud), Celtic 3, Anderlecht 0.

A-grupis pidi Manchester United sellel hooajal Meistrite liigas vastu võtma esimese kaotuse, kui võõrsil alistuti Baselile 0:1. Šveitsi klubi võiduvärava lõi 89. minutil Michael Lang. Varasemas kohtumises oli Moskva CSKA 2.0 üle Lissaboni Benficast.

Et pääsus kaheksandikfinaali kindel olla, vajab United viimase vooru matšist CSKAga viigipunkti.

A-grupi seis: Manchester United 12, Basel 9, CSKA 9,. Benfica 0.

C-grupis võitis Madridi Atletico kodus 2:0 AS Romat ja säilitas väikese edasipääsuvõimaluse. 69. minuti Antoine Griezmanni tabamusele lisas Kevin Gameiro 85. minutil veel ühe. Viimases voorus kohtub Atletico võõrsil Londoni Chelseaga, Roma aga kodus Qarabagiga.

C-grupi seis: Chelsea 10, Roma 8, Atletico 6, Qarabag 2.

D-grupis tegid Barcelona ja kodus mänginud Torino Juventus oodatud kohtumises 0:0 viigi. Barcelona suurim staar Lionel Messi alustas pingilt, aga puhkepäeva siiski ei saanud, kui sekkus platsile 56. minutil. 11 punktiga gruppi juhtiv Barcelona on edasipäsu kindlustanud, kolme punkti kaugusel olev Juventus peab veel higistama.

Viimases voorus läheb Juventus vastamisi täna 1:3 Lissaboni Sportingile kaotanud Piraeuse Olympiacosega.

D-grupi seis: Barcelona 11, Juventus 8, Sporting 7, Olympiacos 1.