Eesti korvpallikoondis kogunes esmaspäeval, eile reisiti Iisraeli, kus homme mängitakse. Foto: Alar Truu
Spordivaria
23. november 2017, 23:52

NII SEE JUHTUS | Sport 23.11: Eesti korvpallikoondis valmistus tähtsaks lahinguks Iisraeliga (1)

Novembrikuu viimasel neljapäeval toimub spordimaailmas palju põnevat. Et miski kahe silma vahele ei jääks, oled jõunud õigesse kohta. Õhtuleht toob kõige tähtsamad sündmused vahetult kohale! 
23:51

Sellega tänaseks lõpetame, head ööd!

23:51
KORVPALL

23:34
KORVPALL
23:08
KORVPALL

22:07
KORVPALL

21:00
KORVPALL

18:50
SUUSATAMINE

18:18
JETISÕIT

Marten Männile jetisõidu maailmameistrivõistluste etapi ajasõidus seitsmes koht

Täna algasid Dubais, Kite Beach'il jetisõidu maailmameistrivõistluste etapi esimesed sõidud. Hommikul alustati vabatreeningutega, millele järgnesid Pole Position ajasõidud. Ski GP1 klassis sõitev Marten Männi sai kirja kahel korral seitsmenda aja. 

Kokku startis Dubais 20 Ski GP1 klassi sõitjat. Esimeses ajasõidus oli Marten Männi seitsmes, mis tagas talle edasipääsu 10 hulka, kes tegid ka teise ajasõidu. Selles püsis Männi pikalt oma ajaga kuuendal kohal, lõpus pääses siiski üks konkurentidest temast mööda ja nii jäi talle kirja seitsmes aeg. Ajasõidu võitis Belgia sõitja Quentin Bossche.

Ajavahe Dubaiga on kaks tundi. Reedel peetakse kaks võistlussõitu, Ski GP1 on igas sõiduvoorus esimene start. Reedene esimene sõit algab Eesti aja järgi kell 8.00 ja teine kell 13.00. 

Laupäeval on kavas viimane võistlussõitja selle alguseks on 13.00. 

Nii live timing kui ka sõitude teleülekanded on nähtavad sarja ametlikul kodulehel http://www.aquabike.net

Marten Männi (Vittorio Ubertone [email protected])



18:09
DOPING

18:05
JALGPALL

17:32
SULGPALL

Noored sulgpallurid said EM võistkondlikul võistlusel 9. koha

Sulgpalli noorte EM võistkondlikul turniiril peetakse täna viimased alagrupi mängud, millega selguvad veerandfinalistid. Eesti alagrupis olid kaks võitu kogunud nii Eesti noored kui Taani koondis ja edasipääseja otsustas omavaheline kohtumine. Kuigi Taani on turniiril esimese asetusega ja seega kogu võistluse suurfavoriite seadsid Eesti noored treener Rainer Kaljumäe sõnul eesmärgiks teenida võistlusliku mänguga vastaste austus. Kohtumine lõppes küll 5-0 taanlaste võiduga, kuid eestlased suutsid teha head esitused nii meeste üksikmängus kui meeste paarismängus. Hans Kristjan Pilve pidas Magnus Johanneseniga kolme geimilise mängu, mis lõppes taanlase kasuks 13-21, 21-16, 21-18. Võitlusliku kohtumise tegid ka paarismängus Artur Ajupov ja Tauri Kilk, kes jäid alla Axel Henrik Parkhoile ja Oscar Sunekaerile 18-21, 19-21.

Kokkuvõttes jäi Eesti 36 riigi konkurentsis jagama 9. kohta. „Me suutsime ennast täna hästi kokku võtta ja enamikes mängudes anda esimesele paigutusele arvestatavaid lahinguid. Kokkuvõttes võib jääda turniiriga rahule, sest saavutasime oma eesmärgi tulla alagrupis teiseks. Võime tunda heameelt, et meil on kasvamas peale mängijad, kes suudavad just oma tehniliste oskustega ja mitte ainult füüsilisega tugevate sulgpalli riikide mängijaid surve alla panna,“ võttis treener Kaljumäe turniiri kokku.

Juba laupäeval alustavad Eesti sulgpallurid EM-l võistlust individuaalturniiril.

17:20
VÕRKPALL
 

The comeback is always stronger than the setback ;) #stepbystep #cantwait #alterG #cuprumlubin #9

A post shared by Robert Täht (@robertt9ht) on

16:25
JALGPALL

16:04
JALGPALL

15:53
KERGEJÕUSTIK



15:19
KORVPALL

15:02
JALGPALL

14:45
WRC

14:30
JALGPALL

13:58
VILLE ARIKE, TEL AVIV

Loe rohkem