Martin Müürsepp Tags: korvpallFoto: Martin Ahven
Korvpall
23. november 2017, 12:15

Müürsepp teatas Facebookis, et läheb pensionile, aga päris üks ühele ei saa seda sõna võtta (3)

"Thank you Kalev Cramo! Tänan kõiki fänne, kes meile aastate jooksul toeks on olnud. Loodan,et paljud, kes on mängu vastu hiljuti huvi kaotanud, leiavad uuesti tee saali. Soovin edu uuele treenerile, mängijatele, managemendile. Hope you can turn season around! Mina lähen pensionile," kirjutas Kalevi abitreeneri kohalt lahkunud Martin Müürsepp eile Facebookis.

Kui tõsi on pensionijutul taga? Mees ütles esimese emotsiooniga, et päris üksühele ei tasu tema avaldust võtta. "See ongi nüüd suur mõtlemise koht - mida tahan edasi teha ja kus olla. Võtan kuu aega rahulikult," lausus Müürsepp.

Aga ikkagi, kas võibki juhtuda, et pensionile minek saab tõeks? "Ka pensionil olemise jaoks on vaja tegevust, millega oled rahul ja mis meeldib!" vastas ta.

Kas leidub ka mõni teine meeldiv tegevus peale korvpalli? "Ega mõtlegi midagi välja. Seis on mulle tuttav - kui lõpetasin mängijakarjääri, tekkis samuti vaba aega. Nüüd on samasugune olukord. Lasen asjadel paika loksuda. Kui midagi pakutakse, saab kõike kaaluda."

Müürsepp jäi perioodiga Kalevis laias laastus rahule. "See oli elus üks etapp. Kui ma ei eksi, siis kaheksa aastat - arvestamist väärt number. Iga asi lõpeb ükskord ära. Kindlasti tunnen mingil määral väsimust - mänge on jälgitud, trenne tehtud. See on loomulik, seda tunned ka mängijana."

Küll jälgib Müürsepp Kalev/Cramo käekäiku terasel pilgul edasi. "Ootan huviga variante ja asju, mida hakkab uus peatreener tegema, millised lahendused tulevad kaitses ja rünnakul. Ühisliigas osalemine tähendab seda, et kogu aeg on vaja kedagi tugevamat võita, vahet pole, kes parajasti juhendavad ja kes on väljakul. Kalevi treenerid ja mängijad peavad olema psühholoogiliselt tugevad," teab seni ainsa Eesti korvpallurina NBAs mänginud 43-aastane mees, kes lahkus tiimist koos endise peatreeneri Alar Varrakuga.

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad!