Foto: TV3
Tele
24. november 2017, 10:53

Andrus Vaarik näosaate finaali eel: „Osalejatel läheb väga hästi!“ (5)

Juba 3. detsembril selgub suures „Su nägu kõlab tuttavalt“ finaalsaates kuuenda hooaja võitja. Püsikohtunik Andrus Vaarik käis „Seitsmeste“ stuudios külas ning rääkis, kuidas osalejatel siiani ettevalmistused finaaliks läinud on.

Uued ja andekad tulijad üllatasid niivõrd, et esinelikus võtsid koha sisse Hele Kõrve, Marta Laan, Valter Soosalu ja Elina Born. Kuid ka teised näosaate osalejad ei jäta lavale tulemata – Andres Dvinjaninov, Daniel Viinalass, Bert Pringi ja Hanna Martinson – kõik toovad publiku ja televaatajani suursuguse šõu. 

„Osalejatel läheb väga hästi. Ka neil, kes võistlustulle ei lähe, on täiesti erandlikult tugevad sel hooajal. Nad ei jää grammigi alla üksteisele ja on erakordselt töökad,“  kommenteeris Vaarik.

Vaarikut üllatasid sel hooajal eranditult kõik osalejad ning Eestit peab ta lausa staarivabrikuks.

„Ma ei oleks uskunud, et Hele selliseks Jennifer Lopeziks võimeline on. Ta on supernaine! Üllatav on ka see, et tase pole langenud – osalejaid ikka tuleb ja tuleb veel,“ rõõmustas Vaarik. 

Kõige meeldejäävamaks esituseks läbi aegade oskab Vaarik esimesena nimetada Evelin Võigemastikehastumise Edith Piafiks.

„Ma teen liiga kindlasti mitmekümnele inimesele, sest igaühel on geniaalseid etteasteid olnud. Aga esimesena meenub Evelin Võigemasti Edith Piaf. Mulle meeldib, kui töötatakse peenelt. Mulle meeldib, kui ma ei tea, kas naerda või nutta, kiljuda vaimustusest!“ sõnas Vaarik.