Foto: SWNS.com/Scanpix
Suhted
24. november 2017, 14:25

NAINE EI PAHANDA: abielumees seksib oma robotiga neli korda nädalas (6)

Abielumees seksib oma nukuga neli korda nädalas ja viib teda õhtustama. Naise abikaasal pole mehe nukust kaaslanna vastu aga midagi.

58-aastane mees väidab, et tal on suhe blondi seksnuku April`iga, kirjutab The Sun. Asi polevat sugugi ainult seksis, vaid mehe ja nuku suhe olevat palju sügavam ja erilisem.

Jamesi sõnul sai ta suhe 2245 eurot maksva nukuga alguse siis, kui tema kõrval 36 aastat olnud abikaasa oma haige ema eest hoolitsema asus.

Kõlab kuidagi imelikut, aga James tunnistab: „Kui ma peaksin Aprili ja kaasa Tine vahel valima, siis ausalt - ma ei tea, mida peaksin tegema.“

Mees räägib avameelselt teistsugusest suhtest Channel 4 dokumentaalsaates, mis keskendub seksrobotitele ja sellele, et peagi on neil palju suurem osa ja mõju inimeste eludes.

Jamesi sõnul on seksil tema suhtes Apriliga vaid väike osa.

„Sa leiad, et palju rahuldustpakkuvam on tema eest hoopis hoolitseda, riietada, meikida ja suhelda," selgitab James, et on nukust väga sügavalt puudutatud.

Koos käiakse paarina burgereid söömas ja aega veetmas. Mehe sõnul on palju neid, kes isegi ei taipa, et tegu pole päris naisega.

James selgitab, et seks Apriliga on imeline. Nagu ka seks päris naisega. Suurim erinevus olevatki selles, et nukk ei võta ise neid asendeid, mida mees soovib. Seetõttu tuleb seksrobotit ise sättida. Samas on ta veendunud, et tema roboti on seks on nii vaimustav, et enamus mehi oleks ta sekselu peale kadedad.

Kuigi mehe abikaasal võttis aega, et seksrobotiga leppida, siis on ta nüüdseks harjunud. Ta hindab, et mees oli aus, mitte ei läinud salaja kuhugi võõraste naistega hullama.

Video ja fotod asuvad SIIN!