Kristjan Kangur püüdis meeskonda aidata, kuid jalg suurt ei lubanud.Foto: Alar Truu
Korvpall
24. november 2017, 17:12

ÕHTULEHT TEL AVIVIS | Kristjan Kanguril jalg valus, esmaspäevane mäng jääb vahele

Korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur mängis Iisraeli vastu esimesel poolajal kahes jaos kokku 8 minutit ning rohkem ei saanud kaaslasi aidata. Peatreener Tiit Sokk nentis, et Kanguril jääb esmaspäevane kodumäng Suurbritanniaga vahele.

"Temaga tegeldi siin 24 tundi, aga ta ei saanud lõpuni mängida. Reaalsus on see, et ta ka esmaspäeval ei mängi," kommenteeris Sokk Kanguri olukorda.

"Nüüd tuleb pääseda esimesel võimalusel ultraheliuuringule, hea, kui juba pühapäeval. Päris kubemega tegemist pole, lähendajalihas on valus. Eriti segab see kaitses, kõrvale on raske liikuda, samuti hüpata, spurtida," kirjeldas Kangur.

Mis mängu puutub, siis lõplikult sai kapteni hinnangul otsustavaks neljanda veerandi algus, kui eestlased ei realiseerinud omi võimalusi ja vastased said kergeid korve. "Ühel perioodil jäi nii labasest asjast nagu vabavisetest viis-kuus punkti saamata. Õnnestunuks need ära panna, püsinuks me võib-olla rohkem mängus," pakkus Kangur.

Rain Veideman tõi välja asjaolu, et kui vastased hakkasid kaitses mehi vahetama, tekkisid raskused. Kangur noogutas: need lõid meie rütmi sassi. "Otsisime võimalusi, kuidas neid ära saab karistada. Pooltel juhtudel see aga ei õnnestunud ning nemad tulid ja karistasid meid ära."

Mis puutub vabadelt kohtadelt mööda viskamisse, siis selline Kanguri sõnul see korvpall on. "Niisugune on mängu ilu ja valu. Möödavisked olid üks detail, kokkuvõttes jäi igal pool natuke vajaka," nentis ta.

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad! Proovi ja osale loosimises!