Foto: Videotõmmis
Eesti uudised
24. november 2017, 18:49
Kodutu mehe trammist välja visanud turvamees on politsei uurimise all 
 

Kodutud peremehetsevad ühissõidukites (285)

Avalikkuse ette jõudnud video juhtumist, kus  turvamees kodutu mehe trammist jõuga välja viskas, on tekitanud pahameelt ja küsimuse, kas turvamehe käitumine oli õigustatud. Aga paraku on pinkide vahel magavad, sokke kuivatavad, purjus ja lehkavad kodutud, kes end ühissõidukis lausa nagu kodus tunnevad, bussijuhtide sõnul igapäevane probleem. 

Avalikkuse ette jõudnud video juhtumist, kus  turvamees kodutu mehe trammist jõuga välja viskas, on tekitanud pahameelt ja küsimuse, kas turvamehe käitumine oli õigustatud. Aga paraku on pinkide vahel magavad, sokke kuivatavad, purjus ja lehkavad kodutud, kes end ühissõidukis lausa nagu kodus tunnevad, bussijuhtide sõnul igapäevane probleem. 

„Neid on bussis iga päev,” räägib bussijuhina leiba teeniv Tatjana kodututest. „Talvisel ajal istuvad nad tagumistel pinkidel, kus söövad, kuivatavad bussiradiaatoril oma sokke ning tunnevad ennast nagu kodus. Vahel võtavad riided ära ja sügavad ennast.” Eriti palju on kodutuid tema sõnul Männiku ja Kopli suunal sõitvates bussides.

Edasi lugemiseks: