Indrek Kajupanka katab NBA-mees Nemanja Bjelica.Foto: FIBA
Korvpall
17. september 2018, 00:25

ÕL BELGRADIS | Indrek Kajupank: tuju on natuke parem kui pärast Saksamaa mängu, aga ikka saime 30ga pähe (1)

65:91 kaotusmängus Serbiaga kerkis Eesti korvpallikoondise resultatiivseimaks 17 punkti toonud Indrek Kajupank, kes tabas näiteks esimesel veerandil viiest viskest viis. 

Saarlane märkis, et vahe neljapäevase Saksamaa mänguga oli selge. Suur osa selles oli treenerite nõudmises, et rünnakul võimalikult kannatlikud olla.

"Treenerid ütlesid, et tempo kontrollimine peaks mingil määral toimima. Kärsitu mäng lõhkus meie enda asju päris palju. Niipea, kui mängisime rünnaku lõpuni ja ei lasknud neid jooksma, asjad toimisid. Rünnak oli meie pool kaitset," ütles Kajupank.

"Rõõmus ei ole, saime ju 30ga pähe. Aga natuke parem tunne on ikka. Päris sellist pakki ei saanud nagu Saksamaa vastu," lisas ta.

Peatreener Tiit Sokk ütles Kajupanga tavalisest kõrgemast skooripäevast rääkides, et talle tulekski rohkem sööta.

"Indrek on hea viskaja, seda me teame ammu. Kui ta mängib number nelja positsioonil, siis tal tekivadki viskevõimalused. Aga kui vaatasime Belgia sõprusmängu videot, siis oli näha, et ükski mees talle söötu ei andnud. Mis sellest, et ta oli täiesti vaba. Mõtlesin, et peaks talle punase lindi ümber panema," sõnas juhendaja.