Meistritiitli saaja selgitavad ilmselt Nõmme Kalju ja FC Flora.Foto: Robin Roots
Jalgpall
17. september 2018, 15:48

VIDEO | Jalgpalliliiga viimane ring algab kampaaniaga "Kõik mängu!"

Täna algas koduse jalgpalli Premium liiga viimast, neljandat ringi tutvustav kampaania "Kõik mängu!", mille keskmes on otsustavad mängud ja viimane pingutus meistritiitli nimel.

"Kõik mängu!" kampaania keskendub viimastele voorudele, kus saavad vastused kõige põletavamad küsimused: kes tuleb Eesti meistriks; kes jagavad teised medalid ja kindlustavad kohad eurosarjades; kes langeb järgmiseks aastaks esiliigasse ja kes peab koha nimel kõrgseltskonnas pidama üleminekumänge?

Mängijatest on fookuses võistkonna liidrid ja jalgpallurid, kes on käesoleval hooajal näidanud säravaid esitusi.

Neljas ring algab juba homme. Teisipäeval kell 18 kohtuvad FC Kuressaare ja Nõmme Kalju ning kell 20.30 Narva Trans – Tartu Tammeka. Kolmapäeval kell 17.30 mängivad Kadriorus FCI Levadia – Pärnu Vaprus, kell 19 Tallinna Kalev - Viljandi Tulevik ja kell 19.30 FC Flora – Paide.

Enne viimast ringi on tabeliliidriks Nõmme Kalju, kes on kogunud 67 punkti. Teisel kohal olevat ja ühe mängu vähem pidanud Florat edestatakse seitsme punktiga. FCI Levadia hoiab 59 punktiga kolmandat kohta. Neile järgneb 46 punktiga Narva Trans. Tabeli viies, Paide Linnameeskond, on kogunud 39 punkti. Tartu Tammeka jääb kuuendana neile alla punktiga. Tallinna Kalevil on koos 22 punkti, mis annab seitsmenda koha. Kaheksandat positsiooni hoiab 17 punktiga Viljandi Tulevik. Üheksandal ehk üleminekumängudele viival kohal paikneb hetkel 14 punktiga FC Kuressaare. Tabeli lõpus on 13 punktiga Pärnu Vaprus.

Vaata kampaania videot!