Douglas Costa (paremal) ja Federico Di Francesco.Foto: Twitter
Jalgpall
18. september 2018, 13:02

VIDEO | Miks sülitas Juventuse täht vastasele näkku? (1)

Ühest küljest oli pühapäev Juventuse fännidele suurepärane, kuid mitte siiski veatu. Cristiano Ronaldo avas lõpuks Itaalias väravaarve, kuid viimastel minutitel saadeti platsilt minema Douglas Costa.

Juventuse ja Sassuolo vahelises matšis hakkasid sündmused hargnema teisel poolajal. Alustuseks lõi Ronaldo 50. minutil oma Itaalia liiga debüütvärava, millele lisas veerand tundi hiljem otsa ka teise. Kõik tundus valitseva meistri jaoks hästi minevat...

Kuigi Sassuolo sai lõpu eel auväravava, siis Juventuse võit paistis igati turvaline. Siis kaotas aga Costa enesevalituses ja sülitas Federico Di Francescole näkku. Mõistagi teenis brasiillane selle eest punase kaardi. 

Hiljem vabandas Costa kogu tiimi ja fännide ees. "See oli vaid ühekordne juhtum ja ei iseloomusta mind tegelikult mängijana. Kaotasin korraks enesevalitsuse ja eksisin," teatas ta sotsiaalmeedias. 

Miks brasiillane seda tegi? "Teil pole aimugi, mida Di Francesco mulle ütles," vastas Costa jalgpallisõprade kriitikale lühidalt. 

Praegu pole veel selge, milline karistus Costale määratakse. Eeldatavalt peab ta vahele jätma vähemalt kolm mängu ning võib saada trahvi kuni 100 000 eurot.