Mohamed Salah (punases) matšis PSG vastu.Foto: PAUL ELLIS/AFP
Jalgpall
21. september 2018, 18:11

Klopp hurjutab Salahi kriitikuid ega oota ründajalt mullust purakat

Pärast Liverpooli Meistrite liiga avamatši, kus saadi koduväljakul 3:2 PSG-st, ujusid välja kriitikud, kes hakkasid tampima meeskonna tähtmängijat Mohamed Salahi. Peatreener Jürgen Klopp peab neid jutte jaburaks. 

"Vau, see on tõepoolest kriis," sõnas Klopp pressikonverentsil sarkastiliselt ning lisas juba tõsisemalt: "Keegi vist ei mäleta, kuidas ta eelmist hooaega alustas. Päriselt, mitte mingisugust muret pole." 

Mullu skooris egiptlasest ründetäht Premier League´is ja Meistrite liigas ühtekokku 42 väravat. Tänavust hooaega on ka ta alustanud kahe tabamusega kuuest mängust. Liverpool on aga kõik senipeetud matšid võitnud, nii et Klopp on üdini rahulik. 

"Loomulikult üldsus ootab temalt sama palju väravaid. Meie ei oota seda, aga loodame, et ta skoorib nii tihti kui võimalik," arutles sakslasest loots. "Ta on viimases kahes mängus olnud kaitsefaasis ülimalt hea. See on väga tähtis ning näitab, et ta on tõeline meeskonnamängija." 

Klopp lisab veel, et kõigil ründajatel tuleb ette väravapõuda, kuid Salah on jätkuvalt suurepäraselt vormis ning ohtlik kõigile.