Enar Jääger. Foto: Valerenga FC
Jalgpall
23. september 2018, 14:10

SÜNDATLÕHESTAV VIDEO | Järjekordne põlvetrauma jätab Jäägeri kuudeks platsi kõrvale

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Enar Jäägeri jaoks on viimased paar aastat kujunenud tõeliseks kadalipuks. Kui karjääri algusaastatel oli siis paremkaitsjana tegutsenud Jääger terve kui purikas, siis nüüd, 30ndatesse jõudes, on olukord hoopis teistsugune. 

Esimest korda vigastas Jääger oma põlve tõsiselt 2016. aasta mais, pärast mida veetis mitu head kuud platsi kõrval. Teistkordselt tegi ta samale põlvele liiga tänavuse aasta jaanuaris. 

Ligi pooleaastaseks veninud vigastuspaus lõppes alles augusti alguses, kui eestlane Valerenga duubelmeeskonna eest esimesed minutid kirja sai. Eelmisel nädalavahetusel kuulus mees viimaks ka esindusmeeskonna eest algkoosseisu, kui too kohtumine Rosenborgi vastu lõppes Jäägeri jaoks väga õnnetult. 

Esmalt sai 126. korral Eesti koondist esindanud keskkaitsja kirja omavärava ning kohtumise 50. minutil väänas Jääger süütus olukorras põlve, pärast mida pisarais platsile langes. Soccernet.ee kirjutab, et Valerenga kodulehe teatel näitasid uuringud, et mehe vigastus osutus tõsiseks, mistõttu peab eestlane mitu kuud palliplatsilt eemal olema.