Kevin Durant. Foto: Kyle Terada
Korvpall
25. september 2018, 13:01

Kevin Durant: Lakersist ja LeBronist räägitakse rohkem, sest nad on seksikamad kui Golden State Warriors

NBA uue hooaja alguseni jääb kolm nädalat. Nüüd korraldati USAs meediapäev, kus said sõna mitmete klubide esindajad. 

Hooaja eel on kindlasti põnevaim teema LeBron Jamesi liitumine Los Angeles Lakersiga. Nõnda ongi ajakirjanike peamine fookus sinna suunatud ning viimasel kahel hooajal meistriks kroonitud Golden State Warriors üleliia palju tähelepanu ei saa. Meeskonna staar Kevin Duranti paistab see veidi häirivat.

"Lakersis ja LeBronist räägitakse rohkem, sest nad on seksikam lugu kui Golden State Warriors, kes jahib kolmandat järjestikust meistritiitlit," ütles Durant ESPNile. Ääremängija lisas, et ootab eriliselt Lakersiga kohtumist Los Angeleses, kus publik on alati tasemel, veel enam nüüd. 

James liitus Lakersiga kindla plaaniga, et võidelda NBA meistritiitli eest. Maailma parimaks mängijaks peetava mehe sõnutsi ollakse Warriorsi meeskonna tasemsest veel siiski kaugel maas. 

"Meil on veel pikk tee käia, et Warriorsit võita. Nemad saavad tuttava seltskonnaga trenni teha, meie alustame puhtalt lehelt. Praegu peame vaid oma tegemistele keskenduma, et iga päev paremaks saada. Siis suudame ehk ka nendega võidelda," teatas James.