Ümarlaud

ÕHTULEHE ÜMARLAUD | Eesti jalgpalli sportlikul tasemel on tugev köha ja nohu, lisaks kerge palavik (6)

LISA KOMMENTAAR

volli27. september 2018, 23:16
Teen ettepaneku arutlejatel küsitleda noortetreenereid: Kui suure osa moodustab treeningutest üldkehaline (eelkõige aeroobne) ettevalmistus? Olen seda ka ise otse treeneritelt küsinud ja vastuseks olen alati saanud: jooksmine ja jalgpall on kaks eri asja( !!! )või lapsed ei taha/soovi pingutada. Olen veel ausamaid vastuseid saanud: kvantiteet(tegelejate hulk) on olulisem kui kvaliteet (vähesed auahned ja võimekad tüübid). Sama rada edasi tallates jääbki meil üle ülehaibitud toredate inimeste tasakaaluka "palliveeretamisega" leppida. Juhtivad noortetreenerid( parem hilja, kui mitte kunagi) on sellest ka aru saanud. Iseasi kas neil jätkub julgust( sellega kaasneb koheselt noorte jalgpallihakatiste hulk - pingutamine on aut) muutusi teha. Aga lootma peab. Ja meie "teistel" jalgpalli funktsionääridel tuleb näidata, et neil on ka munad olemas.
rohkem26. september 2018, 17:06
Mihkel Espoost26. september 2018, 16:45
Pakuks lahendust,sporti tunnen,aga Eestipoolset huvi ei ole.Ega yksnes raha veel mängima pane ja yleyldse Pohlak ei kuule kedagi,mida teha.
Aivar26. september 2018, 10:36
Lapsi ja noori mängib tuhandeid aga täiskasvanutesse jōuvad üksikud.Nad näevad et see tee kuhugi ei vii ja lähevad teiste alade juurde.Kala hakkab ju peast mädanema.
Maaslamaja peksmine?26. september 2018, 09:32
Jalka saamatusest ei olegi vaja pasundada, sest seda palliga tegevust lihtsalt ei ole ega tulegi. On noorte ressursi raiskamine juba lasteaedadest alates. Sada ja enam aastat on jalka meil olnud ja olgu edasi, lase hullavad.
mis25. september 2018, 18:56
nohu, köha, palavik - täitsa lombakas!