Julen Lopetegui seis on pehmelt öeldes kehv.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
20. oktoober 2018, 15:56

Väravaneedusest vabanenud Madridi Real aina kaotab! Kas peatreener saab juba täna kinga? (2)

Maailma rikkaimate jalgpalliklubide sekka kuuluv Madridi Real on viimasest viiest mängust kaotanud neli ja viigistanud ühe.

Täna võõrustati Hispaania kõrgliigas Levantet ja kirja saadi 1:2 kaotus. Külalised läksid juba 13. minutiks kahe väravaga juhtima, korra skooris Jose Luis Morales, korra Roger Marti. Teisel poolajal oli Madridi poolelt täpne Marcelo. 

Reali peatreener Julen Lopetegui saatis väljakule veidi üllatusliku koosseisu, sest varumeeste seast leidsid end teiste seas ka Toni Kroos, Gareth Bale ja Karim Benzema. Kaks viimast pääsesid vahetusest siiski platsile. Lõpuks suudeti alates 22. septembrist kestnud väravapõud küll lõpetada, kuid masendav võiduta seeria jätkub endiselt. 

Hispaania meedia andmetel otsib Real juba mõnda aega uut peareenerit. Pole võimatu, et Lopetegui saab ametist priiks juba täna, sest pärast viiemängulist väravateta seeriat ei paneks imestama ka tema omavoliline taandumine. Kui mees ise ei lahku, siis Reali juhtkonnale pole ka treenerite vallandamine võõras tegevus.

Madridi Reali viimased viis matši:

  • 26 september vs Sevilla 0:3
  • 29 september vs Madridi Atletico 0:0
  • 2 oktoober vs Moskva CSKA 0:1
  • 6 oktoober vs Deportivo Alaves 0:1
  • 20 oktoober vs Levante 1:2

Hispaania kõrgliigas hoiab Real hetkel viiendat kohta, kuid üheksanda vooru lõpuks võib nii mõnigi konkurent veel mööduda.