Ujumine

Endise Eesti tippujuja ja tema abikaasa karm kogemus Covid-19ga: kogu see jama ajab pehmelt öeldes si*a keema (16)

LISA KOMMENTAAR

30. aprill 2020, 17:40
tüüpiline egoistlik lumehelbeke. Tahab maitsta võimu, samas on liiga haavatav. Kommentaarid ka ei sobinud. Midagi halba ju ei öeldud, lihtsalt vastu vaieldi, et med.töötajatel tööd üle pea, ei jõua nad iga mullilõbulise ees pikalt kummardada, teised hädalised vajavad ka ikka ravi. Testidega on ka nagu on, ei tulda igaühe koju sõrmenipsu peale, vaid seatakse mingi logistika... Sellest räägitud, nüüd üks kapimõõtu mees itkeb ja trambib jalgu nagu titt.
ATS30. aprill 2020, 10:54
...häbi peaks olema!Ikka pall ühte väravasse!Valitus süüdi, ratase tegemata töö,hanerasv jne. Üks blond kena naine(loo autor täpselt teab)vastupidiselt rääkis,kuidas kulges koroona-haigus,et igal juhul haiglasse,kui aga võimalik.Sellepärast ongi asi naeruväärne,vaadake,mis toimub teistes riikides.Eesti valitsus on väga hästi saanud hakkama selle kriisiga.Kriisi alguses vähemalt kolm nädalat oli opositsioon nagu kõik koroonahaiged SUUR VAIKUS!!!Kriisist väljumise ajal hakkasid kohe karjuma.Halloo!Inimesi ei peta kõik saavad aru,kuidas järjekordne valitsuse kukutamine on hoo sisse saanud.HÄBI!
ain30. aprill 2020, 09:21
tahtis erapalatit? huvitav, kas koroonahaigetele on see võimalik, kui algul oli korraga haiglates sadu patsiente. kui medõde tema naist lõi, on ju ülimalt lihtne see konkreetne inimene välja selgitada ja vastutusele võtta. arvan, et töögraafikud on ju olemas ja lööjal on nimi. muidu paistab kõik järjekordse umbmäärase laimu moodi.
fred30. aprill 2020, 10:57
...toalettpaber pole haiglas kõrgekvaliteetne,pakid olidki terviseameti poolt keelatud,igas palatis on raudselt deso.vahendid,kui töötaja kedagi lööb,oleks ta ammu lahti lastud.Veelkord häbi med.töötajate laimamisel.
66630. aprill 2020, 07:33
Hommikul vara varastati minult 2 eurot, tunnen end röövitult ja ära kasutatult.
66630. aprill 2020, 07:34
Oleks pidanud kohe tema feissbuugist tasuta lugema aga no jh eks loll peab maksma
Tavapärane30. aprill 2020, 04:24
Tundub, et lisaks vaese riigi jamadele on probleemid psühholoogilised ja matsliku-hoolimatu suhtlemise tasandil. Igal juhul äitäh ausa artikli eest,
fred30. aprill 2020, 10:58
...vaevlt küll artikkel nii aus oli
29. aprill 2020, 23:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
A.sõber30. aprill 2020, 04:27
Käesolevalt ei kuulu see teemasse :(
Etteheide Õhtulehele29. aprill 2020, 21:22
See on väga kena, et asjaosaline on selle loo Facebooki kirjutanud. Küll aga ei saa rahul oll Õhtulehega - oleks pidanud küsima autorilt ka luba elementaarseks keeleliseks toimetamiseks. Üks asi on kirjutada kiiresti Facebooki, hoopis teine asi ajalehele. Ajalehe tekstid peaks vastama kirjakeele normile, sest need tekstid aitavad lugejal omandada ja kinnistada õigekeelsusreegleid. Selleks toimetajad ju ongi.
e.29. aprill 2020, 19:27
Üsna tavaline haiguste raviga seotud probleemistik ses artiklis. See ei seostu kuidagi Eesti praeguse valitsusega - ega nemad isiklikult õdesid ja hooldajaid ametisse kinnita. NB! Praegusel valitsusel on koguni rangelt keelatud mõne vastutava kesk- või kõrgastme ametniku tooli kõigutada. Või pole end. tippujuja kursis opositsiooni s--aloopimise mängudega? Kas nt. EKRE-l on lubatud ühtegi sotside pukkipandud ametnikku vallandada? Opositsioon on üldinimlikust šokist juba toibunud ja tänases meedias käib koalitsiooni kallal närimine nagu enne koroonat.
Jamad programmeeriti ühiskonda juba reformidega30. aprill 2020, 04:35
...kui elukauge eliit võttis eeskujuks põhjamaade perearsti- ja haiglasüsteemi. Paraku ei arvestatud, et enamus meist ei ole pururikkad ega isegi keskklassis.
nannka29. aprill 2020, 15:58
...mina oleksin õnnelik ,et ellu jäin.Kui palju tänu on avaldatud med.töötajatele!See artikkel on väga kohatu.Med.töötajad on saanud kõige hullema matsu.Peaks ikka mõtlema,enne,kui ajalehe kaudu laimama hakkad.
AT29. aprill 2020, 18:55
Miks on inimese kogemuse avaldamine kohatu? Ainult siis ülistav propaganda sobib? Samas inimene kiitis neid, kes kiitmist väärivad. Seda oli ju enne koroonat teada, et Eesti haiglate sanitarid ja õed on paljudel juhtudel õelad ja neil puudub viisakas käitumine haigete suhtes. Sõnavabaduses tohib igaüks oma kogemusest jagada. Kui sul on vastupidine kogemus, keegi ei keela seda jagada.
Vot30. aprill 2020, 00:00
Ja see kõige hullem mats on neile kompenseeritud topelt töötasuga. Mõistad, nende vaev ja panus on tasustatud!
sõna sekka29. aprill 2020, 15:05
Taas mäng ühte väravasse , on ju artiklis ühe osapoole rängad süüdistused , on see nii või ei - vastust teab antud juhul ainult tuul. Veidi mõtlemisainet -- kui meil siin Eestis oleks nii hoolimatu olukord , siis miks on meil võrreldes teiste riikidega palju parem seis ( võrrelge andmeid miljoni elaniku kohta ). Olge terved !